ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Με κόσμο στην Τρίπολη

Τη συμπαράσταση 1500 οπαδών του θα έχει ο Παναθηναϊκό, στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, την Κυριακή, στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Με κόσμο στην Τρίπολη

Επειτα από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα για τα μέτρα ασφαλείας του κυριακάτικου αγώνα, αποφασίστηκε το παραπάνω. Οι «πράσινοι» θα πάρουν 1500 εισιτήρια, αξίας 20 ευρώ έκαστο. Έτσι, η ομάδα θα έχει την συμπαράσταση του κόσμου της σε ένα ακόμα εκτός έδρας ματς.

Αντιθέτως, για το παιχνίδι της Πέμπτης στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός -όπως σε συνηθίζει σε κάθε εντός έδρας αγώνα του- δεν χορήγησε εισιτήρια στη φιλοξενούμενη ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ