ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Υπάρχει πίστη και θέληση για το καλύτερο…»

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος πρόσφατα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι δεν το σκέφτηκε καθόλου, ενώ όσον αφορά τη συνέχεια, είπε ότι υπάρχει θέληση και πίστη για το καλύτερο.

«Υπάρχει πίστη και θέληση για το καλύτερο…»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου στη Nova:

Για τη νίκη κόντρα στην Βέροια:

«Σίγουρα το σημαντικότερο είναι οι τρεις βαθμοί, κρατάμε ότι νικήσαμε σε ένα ακόμα αγώνα για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Από την περασμένη σεζόν όποτε είχαμε διακοπή στο πρωτάθλημα, στη συνέχεια δεν είχαμε καλά αποτελέσματα, τώρα «έσπασε» αυτό το αρνητικό σερί. Πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο καλά με νίκες».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 31.413 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού και τα διαφορετικά πρόσωπα στα δύο ημίχρονα:

«Κοιτάξαμε να βάλουμε το γρήγορο γκολ όπως και έγινε, ώστε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να μην χρειαστεί να τρέξουμε και να αγχωθούμε. Δεχθήκαμε ένα άτυχο γκολ θα έλεγα και στη συνέχεια ο αγώνας πήγε στις αντεπιθέσεις. Πιστεύω ότι ανταποκριθήκαμε καλά σαν ομάδα αμυντικά και επιθετικά δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες».

Για το σερί νικών του Παναθηναϊκού:

«Υπάρχει πίστη και θέληση για το καλύτερο. Έχουμε ένα σερί που θέλουμε να το μεγαλώσουμε, να κερδίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό:

«Είμαστε ο Παναθηναϊκός και πρέπει να παίζουμε σε υψηλό επίπεδο σε όλους τους αγώνες, έρχεται δύσκολο πρόγραμμα με πολλά ταξίδια. Θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε και να είμαστε έτοιμοι σε κάθε αγώνα».

Τι εικόνα έχει για τον Παναιτωλικό:

«Θα μιλήσουμε με τον προπονητή μας. Τους αντιμετωπίσαμε στη Λεωφόρο για το Κύπελλο, είναι καλή ομάδα και θέλει προσοχή όπως όλες, είναι αρκετά δυνατή και η έδρα, θα πάμε για το καλύτερο».

Αν νιώθει πιο άνετα όταν αγωνίζεται σαν κεντρικός αμυντικός:

«Όταν παίζω σε αυτή την θέση έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση και το ευχαριστιέμαι περισσότερο γιατί γνωρίζω την θέση. Παρ’ όλα αυτά δεν μπορώ να πω ότι δεν χαίρομαι να παίζω σαν δεξί μπακ, κοιτάω να κάνω το καλύτερο δυνατό σε κάθε παιχνίδι».

Για την επέκταση του συμβολαίου του: 

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό, ν’ αγωνιστώ με το τριφύλλι στο στήθος. Δεν σκέφτηκα καν να το συζητήσω, με την… μία υπέγραψα και θα συνεχίσω να υπηρετώ τον Παναθηναϊκό για όσο μου ζητηθεί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.