ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιάνκοβιτς: «Η ομάδα πάντα έχει στόχους»

Για το παιχνίδι με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε μίλησε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Κωνσταντινούπολη.

Γιάνκοβιτς: «Η ομάδα πάντα έχει στόχους»

Για την καλύτερη δυνατή θέση στον όμιλο θα παλέψει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς.

Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Κωνσταντινούπολη όπου την Πέμπτη (4/12, 20:00) αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε, ότι ο πρώτος στόχος που ήταν η πρόκριση επετεύχθει και τώρα η ομάδα κοιτάει πιο ψηλά.

«Μπορεί  να εξασφαλίσαμε την πρόκρισή μας στο Top 16, μπορεί να έχουμε βεβαρυμμένο πρόγραμμα με συνεχή παιχνίδια, μπορεί να αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Η ομάδα πάντα έχει στόχους. Ως τώρα στόχος μας ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αυτός επετεύχθη. Τώρα στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή θέση στον όμιλο εν όψει της συνέχειας. Έχουμε μπροστά μας τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια, δύο εκτός και ένα εντός έδρας μέσα από τα οποία θα κυνηγήσουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα» σχολίασε αρχικά ο 24χρονος παίκτης.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.927 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην συνέχεια υπογράμμισε για την ομάδα της Φενέρ: «Πρόκειται για ένα παιχνίδι απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Θα έχουμε την ευκαιρία να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας κόντρα στη Φενέρ. Είναι θέμα γοήτρου για εμάς. Θέλουμε να παίζουμε ακόμη καλύτερα και στα εκτός έδρας παιχνίδια, όπως κάναμε και κόντρα στην Τουρόβ. Η Φενέρ έχει μεγάλο κίνητρο για το αυριανό ματς. Περιμένει πως και πως αυτό το παιχνίδι για να αποδείξει πως ήταν τυχαίο το αποτέλεσμα της Αθήνας λόγω του υψηλού ποσοστού ευστοχίας μας στα τρίποντα»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.