ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Mybet: Το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο γεγονός των Γιορτών!

Οι Γιορτές στη Μybet ξεκίνησαν από τη Δευτέρα, 1η Δεκεμβρίου! Το myXMAS θα προσφέρει εβδομαδιαία κέρδη, free spins, bonus κατάθεσης, και free bets, ενώ ο μεγάλος μας νικητής θα παρακολουθήσει το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός για το 2015!

Mybet: Το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο γεγονός των Γιορτών!
Οι Γιορτές στη Μybet ξεκίνησαν από τη Δευτέρα, 1η Δεκεμβρίου!Το myXMAS θα προσφέρει εβδομαδιαία κέρδη, free spins, bonus κατάθεσης, και free bets, ενώ ο μεγάλος μας νικητής θα παρακολουθήσει το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός για το 2015!

Πίσω από κάθε 5ο στοιχηματικό κουπόνι τον Δεκέμβριο κρύβεται μια XmasCard! Αν λάβετε μία ειδοποίηση κέρδους αμέσως μόλις καταθέσετε το στοιχηματικό σας κουπόνι, τότε έχετε αποκτήσει μια XmasCard!

Επιλέξτε ένα μυστικό εβδομαδιαίο κέρδος ή συγκεντρώστε και άλλα XmasPoint και βελτιώστε τη θέση σας στον Χριστουγεννιάτικο πίνακα κατάταξής. Εγγυημένα κέρδη ήδη από το πρώτο XmasPoint. Για αυτόν που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα XmasPoint, τον περιμένουν 3.000€ χρήματα για τα Χριστούγεννα και ένα αξέχαστο ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο, συμπεριλαμβάνοντας έξοδα ταξιδιού για το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός του 2015 στο Βερολίνο!

Betsson Million: To παιχνίδι του 1.000.000€ έφτασε!
Betsson Million: To παιχνίδι του 1.000.000€ έφτασε! 39 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δε χρειάζεται καμία εγγραφή για το myXMAS. Κάθε χρήστης ο οποίος τοποθετεί ένα στοίχημα μεταξύ 01.12.2014 και 21.12.2014 λαμβάνει μέρος στην προσφορά, και έχει την ευκαιρία να κερδίσει τα βραβεία.Ακριβώς κάθε 5ο στοιχηματικό κουπόνι από 5€ ποντάρισμα, το όποιο τοποθετείται online, ενεργοποιεί μία αποκλειστική XmasCard! Εφόσον κερδίσατε, θα εμφανιστεί αυτόματα μία ειδοποίηση κέρδους και θα πρέπει να αποφασίσετε αν θα λάβετε ένα εβδομαδιαίο κέρδος ή XmasPoints. Όσο μεγαλύτερο είναι το ποντάρισμά σας στο κουπόνι, τόσο μεγαλύτερο είναι το εβδομαδιαίο κέρδος ή ο αριθμός των XmasPoints.

Κάθε XmasPoint θα βελτιώσει τη θέση σας στον μεγάλο μας Χριστουγεννιάτικο πίνακα κατάταξης. Όσα περισσότερα XmasPoints μαζεύετε, τόσο ελκυστικότερο θα είναι το βραβείο. Εγγυημένα κέρδη ήδη από το πρώτο XmasPoint. Το μεγάλο βραβείο δεν είναι μόνο 3.000€ χρήματα για τα Χριστούγεννα, αλλά και ένα πολυτελές Σαββατοκύριακο για δύο, συμπεριλαμβάνοντας έξοδα ταξιδιού για το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός του 2015 στο Βερολίνο!

Όλα τα εβδομαδιαία κέρδη που θα συγκεντρώνονται κατά τη διάρκεια της προσφοράς, θα πιστώνονται στην αρχή της εβδομάδας, και πιο συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα, στο λογαριασμό του χρήστη.

Δείτε εδώ τη λίστα με τα βραβεία: 

Έχετε επιλέξει ένα εβδομαδιαίο κέρδος;Δεν θέλετε να περιμένετε για την κατάταξη και προτιμάτε να κερδίσετε άμεσα από τις XmasCards; Τότε τα εβδομαδιαία κέρδη μας είναι ακριβώς αυτό που θέλετε! Σας περιμένουν για παράδειγμα μικρά δωρεάν στοιχήματα, ένα εβδομαδιαίο bonus κατάθεσης ή Δωρεάν Περιστροφές. Τα εβδομαδιαία κέρδη θα πιστώνονται κάθε Δευτέρα στον λογαριασμό χρήστη και θα είναι άμεσα διαθέσιμα.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.