ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λαγός: «Να διατηρήσουμε το σερί»

Την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στρέφουν πλέον οι παίκτες του Παναθηναϊκού, με τον Τάσο Λαγό να δηλώνει πως στόχος είναι να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί.

Λαγός: «Να διατηρήσουμε το σερί»

Την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στρέφουν πλέον οι παίκτες του Παναθηναϊκού, με τον Τάσο Λαγό να δηλώνει πως στόχος είναι να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί.

Ο εκ των αρχηγών του «τριφυλλιού» σε δηλώσεις που έκανε μίλησε για τις χαμένες ευκαιρίες του Αγρινίου και τόνισε πως αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Λαγού:

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.139 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πολύ σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα που συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση…

«Πήραμε αυτό που δικαιούμασταν κόντρα στον Παναιτωλικό. Κάναμε μια καλή εμφάνιση. Δυστυχώς πάλι δεν καταφέραμε να κάνουμε τις ευκαιρίες γκολ αλλά στο τέλος καταφέραμε να σκοράρουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς σε μια δύσκολη έδρα. Συνεχίζουμε έτσι. Έχουμε ένα σερί και θέλουμε να το διατηρήσουμε. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι στην Τρίπολη, το οποίο νομίζω ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και θα αυτό θα κάνουμε». 

Ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο έχασε πολλές ευκαιρίες για πολλοστή φορά φέτος…

«Οι ευκαιρίες στο συγκεκριμένο ματς ήταν θέμα ατυχίας. Είχαμε σωστά τελειώματα και πλασέ αλλά ήμασταν άτυχοι. Είχαμε το δοκάρι, το πλασέ του Μπούι ήταν καλή ευκαιρία, έκανε καλή επέμβαση ο τερματοφύλακας που ήταν απίθανος. Ήταν καθαρά θέμα τύχης ή ατυχίας που δεν πετύχαμε περισσότερα γκολ».

Αν ο Παναθηναϊκός περάσει νικηφόρα κι απ’ την Τρίπολη, πιστεύεις ότι αποκτά άλλη δυναμική εν όψει της συνέχειας;

«Νομίζω ότι απλά θα περάσουμε από μια ακόμα δύσκολη έδρα. Ο Αστέρας έχει μια πολύ καλή ομάδα φέτος, το έχει αποδείξει αρκετές φορές. Όλες οι ομάδες δυσκολεύονται εκεί. Θα έχουμε κάνει απλά μια πολύ καλή νίκη η οποία θα μας δώσει πολύ δύναμη για τη συνέχεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.