ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Transfer Gossip

Σενάριο για Ζαπάτα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «AreaNapoli.it», ο Παναθηναϊκός φέρεται να επιθυμεί το δανεισμό του Ντουβάν Σαπάτα από τη Νάπολι.

Σενάριο για Ζαπάτα

Εδώ και λίγες ημέρες έχει γίνει γνωστό πως ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα λοιπόν με ιταλική ιστοσελίδα που φιλοξενεί και δηλώσεις του γνωστού ατζέντη, Φερνάντο Σένα η ομάδα του «τριφυλλιού» εξετάζει την περίπτωση του 23χρονου Κολομβιανού επιθετικού της Νάπολι, Ντουβάν Σαπάτα.

Οι πράσινοι φαίνεται να επιθυμούν τον δανεισμό του νεαρού παίκτη, ο οποίος δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που θα ήθελε στην Νάπολι. Ωστόσο η περίπτωση του εξετάζεται και από τις Φέγενορντ και Τράμπζοσπορ.

Ο Σαπάτα έχει ύψος 1.86 και είναι δεξιοπόδαρος. Γεννήθηκε το 1991 και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε με την φανέλα της Αμέρικα Ντε Κάλι (65 συμ/8 γκολ), πριν πάρει την πρώτη του μεταγραφή το 2011 για λογαριασμό της αργεντίνικης Εστουντιάντες με την οποία και αγωνίστηκε μέχρι και το 2013, σημειώνοντας 23 γκολ σε 46 συμμετοχές.

Τον Αύγουστο του 2013, η Νάπολι τον αγόρασε έναντι αρκετών εκατ. ευρώ και με την φανέλα της έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής 21 συμμετοχές σκοράροντας 7 γκολ. Το σημαντικό όμως είναι το γεγονός πως ο Ράφα Μπενίτεθ δεν τον εμπιστεύεται, με αποτέλεσμα ο νεαρός επιθετικός να ψάχνει για μία ομάδα η οποία θα του δώσει τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί.

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ