ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Πάλι καλά να λέει…

Ενας κακός Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τι “γκέλες” των βασικών αντιπάλων του και ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Τάσος Λαγός (30’) το γκολ των “πράσινων”. Αποστολή: Διονύσης Δεσύλλας, Πάνος Καραουλάνης.

Πάλι καλά να λέει…

Το ματς

Εφιαλτικό μπορεί να χαρακτηριστεί το πρώτο ημίχρονο για τον Παναθηναϊκό. Οι “πράσινοι”, παίζοντας με ένα 4-3-2-1 και τους Πέτριτς, Ατζαγκούν πίσω από τον Μπεργκ, πίεζαν ψηλά την άμυνα του Αστέρα, αλλά έκαναν πολλά ατομικά λάθη στη μεσαία γραμμή. Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι γηπεδούχοι να δημιουργήσουν τουλάχιστον 5 ευκαιρίες στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, έχοντας, μάλιστα, ένα δοκάρι.

Ο Παναθηναϊκός, εκτός από τα λάθη στο ανασταλτικό κομμάτι, δεν μπορούσε και να δημιουργήσει. Η μπάλα περνούσε με δυσκολία μπροστά, όμως κόντρα στη ροή του αγώνα, οι “πράσινοι” άνοιξαν το σκορ στο 30’, όταν έπειτα από σέντρα του Ζέκα από τα δεξιά, ο Λαγός πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η χαρά, όμως, των παικτών του Αναστασίου δεν κράτησε πολύ, καθώς 6 λεπτά αργότερα ο Σανκαρέ με τον ίδιο τρόπο ισοφάρισε. Στα λεπτά που απέμεναν το σκηνικό ήταν ίδιο, με τον Αστέρα να βγαίνει στην κόντρα και να απειλεί, αλλά τον Στιλ να λέει “όχι”. Το 1-1 ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, το σκηνικό ήταν ίδιο. Ο Αστέρας απειλούσε, με τον Παναθηναϊκό να συνεχίζει να κάνει λάθη και να χάνει, βέβαια, κλασική ευκαιρία στο 58’, όταν ο Πέτριτς από κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Τα λάθη στον βαρύ αγωνιστικό χώρο έδιναν και έπαιρναν για το “τριφύλλι”, που έδειχνε να είναι κομμένο στα δυο, και οι γηπεδούχοι έβγαιναν πολύ γρήγορα στην κόντρα, δημιουργώντας επικίνδυνες κατάστασεις στην εστία του Στιλ.

Οσο περνούσε η ώρα, άλλο τόσο και οι παίκτες των δυο ομάδων κουράζονταν, με αποτέλεσμα ο ρυθμός να πέφτει. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος και με βάση την εικόνα του παιχνιδιού, ο Πααθηναϊκός μπορεί να φεύγει ικανοποιημένος από την Τρίπολη. Οι “πράσινοι” έχασαν την ευκαιρία να προσπεράσουν τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία, από τον οποίο είναι μείον ένα βαθμό πίσω…

Το θετικό για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου είναι ότι η ομάδα του έβγαλε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, όντας πέντε σερί αγώνες αήττητος. Πλέον, οι “πράσινοι” κοιτάζουν τη συνέχεια και τη δύσκολη “μάχη” που δίνουν στην κορυφή.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκοιάν, Κουρμπέλης, Ζησόπουλος, Γιαννιώτας (64′ Μπαντιμπαγκά), Νίκο (80′ Παντελιάδης), Μάσα, Πάρα (70′ Μπαράλες).

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Στιλ, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπή, Τριανταφυλλόπουλο, Νάνο, Λαγό, Μέντες (69′ Μπούι), Ζέκα, Ατζαγκούν (55′ Μπαϊράμι), Πέτριτς (75′ Κλωναρίδης), Μπεργκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ