ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Με κόσμο στην Ξάνθη ο Παναθηναϊκός

Με 1.300 οπαδούς στο πλευρό του θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στην Skoda Ξάνθη για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Με κόσμο στην Ξάνθη ο Παναθηναϊκός

Χίλια τριακόσια εισιτήρια εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός για την μεθεπόμενη αναμέτρηση με τη Skoda Ξάνθη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Μετά από σχετικό αίτημα του «τριφυλλιού» οι Ακρίτες απάντησαν θετικά και θα έχουν αρκετό κόσμο στο πλευρό τους, καθώς η επιθυμία για πρωτάθλημα από τον κόσμο είναι μεγάλη μετά και τα τελευταία αποτελέσματα.

Τα εισιτήρια τιμώνται προς 15 ευρώ και θα διατεθούν τις προσεχείς μέρες από τους «πράσινους» συνδέσμους στη Βόρεια Ελλάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ