ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρωτοπορεί η «πράσινη» ΚΑΕ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζει να πρωτοπορεί σε θέματα οργάνωσης και αυτό ήταν κάτι που φάνηκε και στην «ημέρα φιλάθλου» στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Πρωτοπορεί η «πράσινη» ΚΑΕ

Οι «πράσινοι» που είδαν τον κόσμο να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα για το παιχνίδι του Σαββάτου, ήταν άψογοι οργανωτικά και σίγουρα οι φίλαθλοι το ευχαριστήθηκαν μαζί και με τα διάφορα event που έλαβαν χώρα.

Ένα παράδειγμα της δουλειάς που γίνεται στην ΚΑΕ, ήταν και το γεγονός πως η διοίκηση της ομάδας αγόρασε το σύστημα led DiDimon. Πίσω από τα δύο ταμπλό του γηπέδου λοιπόν, υπήρχαν οθόνες led που έδειχναν τους χορηγούς της ομάδας.

Εδώ πρέπει να τονιστεί πως το συγκεκριμένο σύστημα δεν το έχει άλλος σύλλογος στην Ευρώπη, ενώ ακόμα και στο NBA οι ομάδες που το χρησιμοποιούν είναι ελάχιστες.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.063 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.