ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συνεργασία Παναθηναϊκής Συμμαχίας-Καυκάς

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία ανακοίνωσε τη συνεργασίας της με την εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ. Η ΚΑΥΚΑΣ παρέχει 30% έκπτωση σε όλα τα φωτιστικά και τους λαμπτήρες, στους κατόχους της κάρτας Προνομίων των Μελών της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Συνεργασία Παναθηναϊκής Συμμαχίας-Καυκάς

Η εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ είναι η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρολογικού υλικού, φωτισμού, βιομηχανίας και ενεργειακών λύσεων στην Ελλάδα. Διαθέτει 45 υπερσύγχρονα καταστήματα και σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και μια πληθώρα προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας σε εξοικονόμηση και διαχείριση ενέργειας, ασφάλεια και πυρανίχνευση, καθώς και μια πλήρη γκάμα φωτιστικών και λαμπτήρων τεχνολογίας LED. Η ΚΑΥΚΑΣ προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη στην καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής.

Η ΚΑΥΚΑΣ δραστηριοποιείται στην εμπορία Ηλεκτρολογικού Υλικού, Φωτισμού, Βιομηχανικού Υλικού και Ενεργειακών Λύσεων. Ιδρύθηκε το 1975, έχοντας αποκτήσει σήμερα ηγετική παρουσία πανελλαδικά μέσω του δικτύου καταστημάτων της.

Η επιχειρησιακή δράση της εκτείνεται στην κατασκευή και συναρμολόγηση Ηλεκτρολογικών Πινάκων, διαθέτοντας  δύο μονάδες σε Αττική και Θεσσαλονίκη, γεγονός που της εξασφαλίζει σημαντικό προβάδισμα στην ανάληψη και υλοποίηση μεγάλων έργων. Παροχές στα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας:

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.701 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

30% έκπτωση στα φωτιστικά και τους λαμπτήρες μέσω του δικτύου καταστημάτων της ΚΑΥΚΑΣ

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η προσφορά αυτή δε δρα συνδυαστικά με οποιαδήποτε άλλη προσφορά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.