ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα Εκλογές 2015: Θα εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας το Δεκέμβριο;

Στοίχημα Εκλογές 2015: Θα εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας το Δεκέμβριο; Το τελευταίο διάστημα το αν θα εκλεγεί νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας το Δεκέμβριο, βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο της επικαιρότητας.

Στοίχημα Εκλογές 2015: Θα εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας το Δεκέμβριο;
Στοίχημα Εκλογές 2015: Θα εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας το Δεκέμβριο;

Το τελευταίο διάστημα το αν θα εκλεγεί νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας το Δεκέμβριο, βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο της επικαιρότητας.

Το ρευστό πολιτικό σκηνικό της χώρας είναι πιθανό να μην οδηγήσει σε εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας εντός του 2014.

Betsson Million: To παιχνίδι του 1.000.000€ έφτασε!
Betsson Million: To παιχνίδι του 1.000.000€ έφτασε! 39 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι αλλαγές στις αποδόσεις είναι συνεχείς με τεράστια αλλαγές. Ενδεικτικά στις 8/12/2014 και ώρα 21:30 μ.μ, λίγο μετά δηλαδή την ανακοίνωση ότι στις 17/12 θα διεξαχθεί η πρώτη ψηφοφορία, η απόδοση ότι δεν θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα βουλή ήτανε στο 1,22. Την επόμενη μέρα νωρίς το μεσημέρι στις 9/12/2014 13:30, οι αποδόσεις μοιράστηκαν με το ΝΑΙ και το ΟΧΙ να συγκεντρώνουν την ίδια πιθανότητα επιβεβαίωσης!

Στοιχηματίστε τώρα στον Stoiximan!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.