ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Υποχρεωμένος να κερδίσει

Μπορεί να μην έχει καμία τύχη στον όμιλο, μπορεί το μυαλό όλων να βρίσκεται στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο Παναθηναϊκός οφείλει να κερδίσει απόψε την Εστορίλ (20:00, panathinaikos24.gr, NS1), στην αυλαία των ομίλων του Europa League.

Υποχρεωμένος να κερδίσει

Οι «πράσινοι» δεν τα κατάφεραν φέτος στην Ευρώπη και με δεδομένο την… κατρακύλα τους στο ranking της UEFA, τα κίνητρα για τη νίκη σήμερα είναι πολλά. Αφενός οικονομικά (200.000 ευρώ η νίκη), αφετέρου πολύτιμοι βαθμοί που ενδεχομένως να φανούν χρήσιμοι στο άμεσο μέλλον, στις επόμενες κληρώσεις του «τριφυλλιού».

Με αλλαγές ο Αναστασίου

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου προανήγγειλε χθες αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας, καθώς το πρόγραμμα του «τριφυλλιού» ήταν βεβαρημένο τις τελευταίες μέρες.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.261 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέσα σε μία εβδομάδα οι «πράσινοι»  έπαιξαν με Βέροια, Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης και όπως είναι φυσικό η κούραση παίζει ρόλο.

Μια πιθανή ενδεκάδα στο αποψινό ματς, είναι οι Στιλ, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης και Χουχούμης στην άμυνα, ο Λαγός ως αμυντικό χαφ με τους Δώνη και Πράνιτς εσωτερικούς μέσους, ο Ντίνας θα βρίσκεται πίσω από τους επιθετικούς, οι οποίοι θα είναι οι Κλωναρίδης και Καρέλης.

Κότσαρης, Τριανταφυλλόπουλος Ζέκα, Μπούι, Μπαϊράμι, Μπεργκ, Ατζαγκούν και Σταματάκης θα συμπληρώσουν την υπόλοιπη αποστολή. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μέντες, Σίλντενφελντ και Πέτριτς για να πάρουν ανάσες.

Για την ιστορία, οι «πράσινοι» ψάχνουν την πρώτη τους νίκη απέναντι σε πορτογαλική ομάδα, καθώς σε τρεις αναμετρήσεις με την Πόρτο στην Αθήνα, μετρούν δυο ισοπαλίες και μία ήττα.

20/03/03 Παναθηναϊκός-Πόρτο 0-1 21/11/01 Παναθηναϊκός-Πόρτο 0-0 01/11/95 Παναθηναϊκός-Πόρτο 0-0

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.