ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Φανταστική ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο»

Ο προπονητής της Εστορίλ, Ζοσέ Κουσέϊρο, αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα του «Απ. Νικολαΐδης» στην χθεσινή Συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα.

«Φανταστική ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς:

«Όλοι προετοιμάζουμε τις ομάδες μας για τη νίκη κι αυτό το κάνουμε ανεξάρτητα από το αν υπάρχουν πιθανότητες ή όχι. Ξέρουμε ότι έχουμε έναν αγώνα την Κυριακή για το πρωτάθλημα, αλλά έχουμε κάνει προετοιμασία με σκοπό να νικήσουμε. Μετά από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα ξανασκεφτούμε το πρωτάθλημα».

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.106 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Παναθηναϊκό: 

«Πέρασε μια δύσκολη περίοδο, αλλά βρίσκει το δρόμο του. Στηρίζεται σε αρκετούς νέους παίκτες και χρειάζεται υπομονή. Όμως είναι μεγάλη ομάδα και του εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον».

Για την ατμόσφαιρα στο «Απόστολος Νικολαΐδης»: 

«Ο αγώνας της Πέμπτης θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά της Πορτογαλίας, αλλά είναι καλό και για τη δική μας ομάδα να αισθανθεί αυτή την ατμόσφαιρα. Είναι μια φανταστική ατμόσφαιρα για όποιον αγαπά το ποδόσφαιρο, άρα κι εμείς θέλουμε να απολαύσουμε αυτό το κλίμα και τον αγώνα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.