ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ξεκινάει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας

Ο «Τάφος του Ινδού» θα φιλοξενήσει φέτος το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας, το οποίο και αρχίζει αύριο (12/12) και το παρών φυσικά δίνει η ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ξεκινάει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας

Η κλήρωση των αγώνων και το ζύγισμα των αθλητών θα πραγματοποιηθούν το πρωί της Παρασκευής, ενώ η έναρξη είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Η τελική φάση θα διεξαχθεί την Κυριακή.

Ο προπονητής των «πρασίνων», Γιάννης Αϊδινιώτης έκανε δηλώσεις ενόψει της πρεμιέρας και μίλησε για το γεγονός πως η διοργάνωση φιλοξενείται στον «Τάφο του Ινδού» μετά από πολλά χρόνια, ενώ ευχήθηκε παράλληλα να πάνε όλα καλά.

«Ευελπιστούμε μετά από λες αυτές τις κακοτυχίες που είχαμε γιατί ξεκινήσαμε 11 άτομα αλλά είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς και συγκυρίες. Παίζουμε στο Τάφο του Ινδού μετά από πάρα πολλά χρόνια και θέλουμε να ξεκινήσει από εδώ η αναγέννηση ολόκληρης της πυγμαχίας γενικότερα στην Ελλάδα. Ο Θεός μαζί μας». Οι αθλητές που θα αγωνιστούν για τον Παναθηναϊκό:

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου 136 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

81κ. Νίκος Τορνάρης

69κ. Θοδωρής Ριτζάκης

60κ. Κώστας Λελούδας

Αξίζει η παρουσία όλων

Ο Παναθηναϊκός έχει ετοιμάσει τα πάντα σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Πυγμαχίας προκειμένου να διεξαχθούν άρτια οι αγώνες με αποκορύφωμα την τελική φάση της Κυριακής (14/12). Το εισιτήριο ανά μέρα τιμάται 2 Ευρώ ενώ για όλη τη διοργάνωση (4 μέρες) τιμάται 5 Ευρώ με τους φίλους της πυγμαχίας να μπορούν να το προμηθετούν από τη Θύρα 7Α, όπου και θα πραγματοποιηθούν οι Αγώνες.

Το πρόγραμμα: 12/12 Παρασκευή ώρα έναρξης 17:οο 13/ 12 Σάββατο >> >> 17:οο 14/ 12 Κυριακή >> >> 16:οο 15/12 Δευτέρα >> >> 11:οο (αν χρειαστεί)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.