ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Eurovision: Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι μετά την είδηση ότι ανέβασε πυρετό

Λίγες ώρες πριν τον β’ Ημιτελικό της Eurovision.

Eurovision: Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι μετά την είδηση ότι ανέβασε πυρετό

Λίγες ώρες πριν τον β’ Ημιτελικό της Eurovision.

Λίγες ώρες πριν τον β’ Ημιτελικό της Eurovision και μετά την είδηση ότι η Μαρίνα Σάττι ανέβασε υψηλό πυρετό λίγο πριν ανέβει στη σκηνή της Malmö Arena για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού με το “ZARI”, η τραγουδίστρια έδωσε τη δική της απάντηση με ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Η Μαρίνα Σάττι έγραψε στα αγγλικά πως «έχει έρθει η ώρα να στηρίξετε την Ελλάδα και την ΜΑ-ΡΙ-ΝΑ & τους φίλους. Ψηφίστε για τη δική σας cute φέτα σαγανάκι». Και συνέχισε λέγοντας πως «ανυπομονώ να τραγουδήσω για εσάς σήμερα το βράδυ στον δεύτερο ημιτελικό».

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 1.058.738 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την ανάρτηση συνόδευσε με μια φωτογραφία της και ένα βίντεο που δείχνει έναν θαυμαστή της στο Μάλμε, ντυμένο τσολιά, να κρατά ένα ζάρι, μια ελληνική σημαία και φοράει ένα μπλουζάκι με την χαρακτηριστική φωτογραφία της Μαρίνας Σάττι και να λέει «πάμε δυνατά, πάμε δυνατά, ΜΑ-ΡΙ-ΝΑ».

ρίχνει» το «Ζάρι» για τη συμμετοχή στον τελικό" />

Η τρίτη φωτογραφία της ανάρτησης είναι μια ελληνική σαλάτα.

Με φαρυγγίτιδα η Μαρίνα Σάττι

H Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι άρρωστη και ταλαιπωρείται από φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό. Όπως ανέφερε μιλώντας στο MEGA, η Χρυσούλα Γκανά, μέλος της OGAE Ελλάδας, «με βεβαιότητα ήταν η καλύτερή της πρόβα. Όντως είναι άρρωστη, έχει φαρυγγίτιδα, ωστόσο αν είναι άρρωστη και κάνει τέτοιες πρόβες τότε το αποτέλεσμα το βράδυ θα είναι άκρως εντυπωσιακό. Όλοι μέσα στο κέντρο τύπου χειροκρότησαν και νομίζω ότι τα καλύτερα έρχονται».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.