ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός παντού…

«Γεμάτη» είναι και αυτή εβδομάδα από το «πράσινο» χρώμα, αρχής γενομένης από αύριο, όπου οι ομάδες βόλεϊ και αυτή του πόλο αγωνίζονται.

Παναθηναϊκός παντού…

Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα του επόμενου διαστήματος:

Αύριο Σάββατο (13/12) οι γυναίκες υποδέχονται τον Ηρακλή για την Α1 γυναικών βόλεϊ στον κλειστό της Κυψέλης (15:00) με τις «πράσινες» να θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους.

Δύο ώρες αργότερα (17:00) υπάρχει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την Βουλιαγμένη στο Ιλίσιο (τηλ. μετάδοση από NS 7), ενώ στις 19:00 η ανδρική ομάδα βόλεϊ παίζει στη Μίκρα απέναντι στον Άρη για την volleyleague.

Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα
Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα 71 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στα υπόλοιπα:

Μπάσκετ Κορασίδων: Άρης Πετρούπολης – Παναθηναϊκός 19.30 Κλ. Αγ. Τριάδος Πετρούπολης Βόλεϊ Εφήβων: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 20.30 Κλ. Ν. Φιλαδέλφειας

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου

Για την Κυριακή το πρόγραμμα έχει μπάσκετ γυναικών και ποδόσφαιρο, με την ομάδα του Πέτρου Πρέκα να παίζει στην Κω, με τον Ιπποκράτη στις 12:00 και τον «ποδοσφαιρικό» Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Πανθρακικό στη Λεωφόρο στις 19:30.

Στα υπόλοιπα:

Βόλεϊ Παίδων: Παναθηναϊκός – Παλλήνη 18.00 Κλ. Παλλήνης

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου

Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά την ήττα στο Μιλάνο, επιστρέφει στην Ελληνική πραγματικότητα, υποδεχόμενος τον Άρη στις 18:00 στο ΟΑΚΑ, για την Basket League.

Στα υπόλοιπα:

Μπάσκετ Παίδων: Αμύντας – Παναθηναϊκός 20.30 Κλ. Υμηττού Μπάσκετ Εφήβων: Φιλαθλητικός – Παναθηναϊκός 21.45 Κλ. Ζωγράφου

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου

Η ομάδα μπάσκετ Κ22 αγωνίζεται στο Παγκράτι με την τοπική ομάδα στις 21:45, στο γυμναστήριο του Μετς.

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου

Η αυλαία της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας πέφτει την Παρασκευή 19/12, με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον «εξάστερο» και την Μπαρτσελόνα (22:00).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.