ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Συνεχίζει στην κορυφή

Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του «τριφυλλιού», που έκανε τα εύκολα δύσκολα κόντρα στον Ιπποκράτη, αλλά επικράτησε με 70-66.

Συνεχίζει στην κορυφή

Τα κορίτσια του Πέτρου Πρέκα, αν και έχασαν μια διαφορά 15 πόντων κατάφεραν να φύγουν από την Κω με το διπλό, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Οι «πράσινες» πραγματοποίησαν εξαιρετικό ξεκίνημα και με όπλο την Όλιβερ κατάφεραν να προηγηθούν με 9-0. Αφοί οι παίκτριες του Ιπποκράτη δεν μπορούσαν να την περιορίσουν μακριά από το καλάθι τους, με το 1ο δεκάλεπτο να λήγει υπέρ του «τριφυλλιού» με 22-16.

Στο 2ο δεκάλεπτο επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό, με τον Ιπποκράτη να είναι εκνευριστικά άστοχος και τον Παναθηναϊκό εκμεταλλευόμενος την υπεροχή του, δημιούργησε μια διαφορά 15 πόντων κλείνοντας το ημίχρονο με το σκορ στο 44-29.

Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα
Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα 71 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με το ξεκίνημα του 3ου δεκαλέπτου, το σκηνικό άλλαξε με τις γηπεδούχες να ροκανίζουν τη διαφορά, μπλοκάροντας τα ατού των παικτριών του Πρέκα, μειώνοντας στον πόντο το ματς.

Κάπου εκεί ανέλαβε δράση η Σλούκα, που με ένα εύστοχο τρίποντο, επανέφερε την ηρεμία στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού», κλείνοντας το 3ο δεκάλεπτο με το σκορ στο 56-52.

Η Σλούκα με τον ίδιο τρόπο δημιούργησε σκορ και στην έναρξη του 4ου δεκαλέπτου,  με τον Ιπποκράτη να μην μπορεί να ακολουθήσει στο σκορ και τις «πράσινες» εν τέλει να φτάνουν στο τελικό 70-66.

Τα δεκάλεπτα: 16-22, 29-44, 52-56, 66-70.

Ιπποκράτης (Καπλανίδης): Χελιώτη 11, Νικηταρά, Κάλντγουελ 22 (17 ριμπ.), Πατμίου, Γούναρη 5, Κασάπογλου 2, Σαράγια 2, Δρεττάκη, Γιαννακοπούλου 10, Κουφογιάννη 14(2).

Παναθηναϊκός (Πρέκας): Καλέντζου 5(1), Δανούση, Αυτζή 8(2), Κόνιαλη, Όλιβερ 22 (16 ριμπ.), Σλούκα 8(2), Είβερι 12(2), Γλυνιαδάκη 2, Κυριακοπούλου 13(1).

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.