ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Μάνταλος στην Ξάνθη

Ο Σταύρος Μάνταλος ορίστηκε από την ΚΕΔ για να σφυρίξει στον εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη την Πέμπτη (18/12, Panathinaikos24).

Ο Μάνταλος στην Ξάνθη

Ο Μάνταλος θα έχει ως βοηθούς του, τους Λάζαρο Δημητριάδη (Μακεδονία) και Βασίλη Καραβασίλη (Καβάλα), ενώ τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης τοποθετήθηκε ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθήνα). Τέλος παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Χαράλαμπος Καρατζάς από την Εύβοια.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής έχει σφυρίξει αρκετές φορές το «τριφύλλι» στο παρελθόν, με τους φίλους της ομάδας να έχουν τα παράπονα τους.

Τα πιο χαρακτηριστικά παιχνίδια με διαιτητή τον Μάνταλο στα οποία υπήρχαν και αρκετά παράπονα, ήταν αυτό με τον Πλατανιά για το Κύπελλο εκτός έδρας στις 23 Ιανουαρίου του 2013 που έληξε με 1-0 υπέρ των γηπεδούχων, στην ρεβάνς του 2-1 του ΟΑΚΑ, ενώ παράπονα υπήρχαν και στο παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου στις 17 Απριλίου του 2011 που έληξε με 3-2 υπέρ των γηπεδούχων.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.568 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την περσινή σεζόν, ο Μάνταλος ήταν αυτός που είχε σφυρίξει στο ντέρμπι της Λεωφόρου, σε ένα παιχνίδι που είχε βρει τον Ολυμπιακό νικητή με 0-1.

 Μάριος Μανιός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.