ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Όσους περισσότερους τίτλους»!

Ο Νίκος Καρέλης έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, μέχρι το 2018, κάτι που ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ.

«Όσους περισσότερους τίτλους»!

Ο διεθνής επιθετικός που είναι σε εξαιρετική κατάσταση την φετινή χρονιά, θα παραμείνει παίκτης του «τριφυλλιού» τουλάχιστον μέχρι και το 2018, αφού η ΠΑΕ προχώρησε σε μονοετή ανανέωση του υπάρχοντος συμβολαίου του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ και οι δηλώσεις του παίκτη

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Νίκο Καρέλη για την μονοετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του διεθνούς επιθετικού, που θα παραμείνει έτσι στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018».

Μετά τις υπογραφές, ο διεθνής άσος είπε στο σάιτ της ΠΑΕ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώνω το συμβόλαιό μου με τον Παναθηναϊκό. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν. Θεωρώ τον Παναθηναϊκό οικογένειά μου και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω. Θέλω να κατακτήσουμε μαζί όσο περισσότερους τίτλους γίνεται».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.494 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάριος Μανιός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.