ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Να παίξω ένα χρόνο ή δύο ακόμη»

Σε μέσο της Βραζιλίας μίλησε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, επισημαίνοντας πως θέλει να συνεχίσει ν’ αγωνίζεται για ένα ίσως και δύο χρόνια ακόμα.

«Να παίξω ένα χρόνο ή δύο ακόμη»

Πριν από αρκετές εβδομάδες, ο 38χρονος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής έγινε γνωστό πως έχει στα χέρια του πρόταση από τον Παναθηναϊκό για ν’ αγωνιστεί για το επόμενο εξάμηνο και στη συνέχεια να μπει σε πόστο της ομάδας, όμως όπως ο ίδιος ξεκαθάρισε, δεν σκέφτεται ν’ αποσυρθεί από την ενεργό δράση, καθώς θέλει να συνεχίσει να προσφέρει για ένα ή και δύο χρόνια ακόμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα «globeesporte.globo.com»:

«Ακόμη δεν έχω προσδιορίσει το τέλος μου. Είναι μία χρονιά ασυνήθιστη. Πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια είμαι χωρίς συμβόλαιο. Είχα ένα τραυματισμό στο δεξί γόνατο και προσπαθώ να αναρρώσω. Είχα κάποιες επιπλοκές στο χειρουργείο και η σκέψη μου είναι να παίξω ένα χρόνο ή δύο ακόμη. Θέλω να αναρρώσω 100% για να το κάνω».

Για το αν έχει πρόταση από την Άρσεναλ όταν αποσυρθεί:

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.289 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Έχω πρόσκληση, αλλά για μετά. Όλα είναι πιθανά. Όταν έχεις τέτοιες προσκλήσεις ο κόσμος σε βλέπει με ένα διαφορετικό προφίλ ότι μπορείς να βοηθήσεις. Με αφήνει ευχαριστημένο και μου δίνει κίνητρο. Με κάνει να θέλω να μάθω με άλλους ανθρώπους, να ψάχνω τη μάθηση και να αναπτύξω το ίδιο μου το μοντέλο. Πέρασα εννιά χρόνια στην Άρσεναλ, ένα μεγάλο σχολείο που το έχω ως σημείο αναφοράς σαν μοντέλο ποδοσφαίρου».

Για το αν θα παίξει στη Σάντα Καταρίνα: 

«Όλα είναι πιθανά. Δεν έχω λάβει καμία ειδοποίηση εδώ στη Σάντα Καταρίνα. Είχα μερικές προσκλήσεις να επιστρέψω για να παίξω, αλλά τίποτα από εδώ. Το θέμα της αποκατάστασης είναι στην τελική του ευθεία, αλλά είμαι ανοιχτός. Με μια καλή κουβέντα όλα λύνονται».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.