ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στον «αέρα» o ημιτελικός…

Το ΑΣΕΑΔ ακύρωσε την απόφαση του αθλητικού δικαστή να μην εξετάσει την ένσταση του Ολυμπιακού, στον προημιτελικό κυπέλλου και τον κάλεσε να επανεξετάσει την υπόθεση.

Στον «αέρα» o ημιτελικός...

Η Πειραιώτικη ΚΑΕ είχε προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ ζητώντας να κατακυρωθεί υπέρ τους ο προημιτελικός με τον Παναθηναϊκό, από τον οποίο ηττήθηκε, επικαλούμενη την είσοδο του τιμωρημένου προέδρου και ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο γήπεδο, αλλά και την παρουσία υπεράριθμων φίλων του «τριφυλλιού» στις εξέδρες.

Πλέον και μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, ο αθλητικός δικαστής καλείται να επανεξετάσει την ένσταση των «ερυθρόλευκων» και ως εκ τούτου, ο προγραμματισμένος ημιτελικός ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, που έχει οριστεί για την Δευτέρα 22/12, να είναι στον αέρα!

Ο Ολυμπιακός είχε καταθέσει ένσταση στις 20 Νοεμβρίου με τον αθλητικό δικαστή να την απορρίπτει δύο ημέρες μετά, δηλώνοντας αναρμόδιος, καθώς ο αγώνας διεξήχθη υπό την αιγίδα της ΕΟΚ (κύπελλο) και όχι από τον ΕΣΑΚΕ.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.569 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ΑΣΕΑΔ ωστόσο καλεί με την σημερινή του απόφαση τον αθλητικό δικαστή να επανεξετάσει την υπόθεση, με το πότε να παραμένει άγνωστο.

Πηγή: ebasket.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.