ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αύριο εκδικάζει ο αθλητικός δικαστής

Αύριο (Τρίτη 23/12), αναμένεται να εκδικαστεί η ένσταση του Ολυμπιακού στον αθλητικό δικαστή με την οποία ζητάει την κατοχύρωση του προημιτελικού, με τον Παναθηναϊκό, υπέρ του.

Αύριο εκδικάζει ο αθλητικός δικαστής

Τελικά ο προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος δεν έχει ακόμη κατακυρωθεί υπέρ του Ολυμπιακού, μιας και ο αθλητικός δικαστής ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό ότι αύριο θα εκδικαστεί η προσφυγή που είχαν καταθέσει οι «ερυθρόλευκοι» και ζητούσαν να κατακυρωθεί υπέρ τους το ματς.

Όπως είναι γνωστό το ΑΣΕΑΔ από την περασμένη Παρασκευή είχε επιστρέψει την υπόθεση στον αθλητικό δικαστή ως αρμόδιο να εκδικάσει και να αποφανθεί και σε καμία περίπτωση δεν είχε κατακυρώσει το ματς υπέρ των «ερυθρολεύκων». Αυτό θα το κρίνει ο αθλητικός δικαστής, οποίος κρατάει πλέον στα χέρια του και την τύχη του ημιτελικού. Το επόμενο διάστημα λοιπόν θα γίνει γνωστό, ποια από τις ομάδες (Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός) θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ρούλα Στεφανάκη

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.