ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ρεκόρ και μετάλλια στο Β’ Κύπελλο Χριστουγέννων

Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα, ο αγώνας «Β' Κύπελλο Χριστουγέννων» που διοργανώθηκε από τον Παναθηναϊκό υπό την εποπτεία της ΣΚ.Ο.Ε.

Ρεκόρ και μετάλλια στο Β' Κύπελλο Χριστουγέννων

Ο αγώνας αυτός, πραγματοποιείται για 2η συνεχή χρονιά και όπως έδειξε το αποτέλεσμα, έχει γίνει ήδη πολύ αγαπητός αφού ο αριθμός των συμμετεχόντων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.  107 αθλητές όλων των ηλικιών από 18 συλλόγους, έλαβαν μέρος, γεγονός που έκανε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να χαμογελούν από χαρά και περηφάνια, γιατί σκοπός τους είναι ο αγώνας αυτός να γίνει θεσμός στα σκοπευτικά δρώμενα της χώρας.

Αξιοσημείωτο γεγονός, ήταν ο αγώνας Παίδων που πραγματοποιήθηκε και που έκανε άπαντες να σκεφτούν σοβαρά ότι θα πρέπει πλέον στους Πανελληνίους Αγώνες να προστεθεί και αυτή η κατηγορία!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, Κυπελλούχος ομάδα ανακηρύχτηκε ο Γ.Σ. Κηφισιάς με 55 βαθμούς, με 2ο τον Παναθηναϊκό (36 βαθμούς) και 3ο τον «Νίκανδρο» (30 βαθμούς).

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 2.364 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός, εκτός από τη 2η θέση στη γενική κατάταξη, κατέκτησε: · Ασημένιο μετάλλιο στην ομαδική κατάταξη στο Αεροβόλο Πιστόλι Ανδρών (Καμπούρης, Κοκκινάκης, Κατσίρης) · Χάλκινο στο ατομικό με τον Γιάννη Καμπούρη στο Αεροβόλο Πιστόλι Ανδρών · Χάλκινο στην ομαδική κατάταξη στο Αεροβόλο Τουφέκι Ανδρών (Κόκκινος, Καφαντάρης, Καρρερ) · Χρυσό και Χάλκινο στους Παίδες Α’ (Ηλιας και Κωνσταντίνος Λουκόπουλος αντίστοιχα)

Επίσης, στα αξιοσημείωτα του αγώνα η παρθενική συμμετοχή με τα χρώματα του Παναθηναϊκού της Ειρήνη Πατεράκη στο Αεροβόλο Πιστόλι Γυναικών με πολύ καλή επίδοση, η παρουσία του Νικήτα Καφαντάρη στη 2η συμμετοχή του σε επίσημο αγώνα κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα και να κατακτήσει το Ασημένιο μετάλλιο, η στελέχωση ομάδας Εφήβων (Αεροβόλο Πιστόλι) μετά από πολλά χρόνια, η ομάδα παίδων και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είχε την πολυπληθέστερη ομάδα ανάμεσα σε 18 συλλόγους.

Πέρα από την τεράστια οργανωτική επιτυχία του αγώνα, πρέπει να αναφέρουμε και την εξίσου πολύ μεγάλη αγωνιστική.

Το τμήμα Σκοποβολής του Παναθηναϊκού, κάνει κάθε μέρα, βήματα προόδου με τη βοήθεια όλων.

Υπεύθυνοι, προπονητής και αθλητές του τμήματος, κάνουν ό,τι μπορούν για το καλό του Παναθηναϊκού και τα αποτελέσματα τους δικαιώνουν πανηγυρικά. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Το τμήμα σκοποβολής ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους! Ανανεώνουμε τη συνάντησή μας για του χρόνου την ίδια περίοδο και ευχόμαστε σε όλους, Καλά Χριστούγεννα, Καλή Χρόνια με υγεία και πάντα χαρές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.