ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λιβαθηνός: «Του δίδεται η ευκαιρία για το πρωτάθλημα…»

Ο Σπύρος Λιβαθηνός σε δηλώσεις του τόνισε ότι στον Παναθηναϊκό φέτος δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο.

Λιβαθηνός: «Του δίδεται η ευκαιρία για το πρωτάθλημα…»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σπύρου Λιβαθηνού στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 :

Για τον Χουχούμη

«Είναι ο τελευταίος από αυτούς που έχω φέρει εγώ στην ομάδα. Και χαίρομαι που έχει πρόοδο. Η ψυχολογία δεν είναι αυτή που πρέπει και φάνηκε και στο χθεσινό παιχνίδι όταν έκανε το σουτ με το πόδι που δεν το έχει αλλά πέτυχε και ένα όμορφο γκολ.» Εάν μπορεί ο φετινός Παναθηναϊκός να κατακτήσει το πρωτάθλημα

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.572 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Του δίνεται και του δόθηκε και στο παρελθόν η ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο… Και στον ΠΑΟΚ. Ναι μεν του δίδεται η ευκαιρία και να εκμεταλλευθεί στραβοπατήματα των άλλων. Όμως δεν το έκανε όπως και στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Ο Ολυμπιακός δεν είναι στην καλύτερη του κατάσταση. Ο δεύτερος γύρος θα δείξει πολλά. Ο Παναθηναϊκός αν ενισχυθεί θα είναι καλύτερο. Κατά τη γνώμη μου όμως ο Ολυμπιακός παραμένει η ομάδα με τις περισσότερες πιθανότητες.» Τι παίκτες χρειάζεται ο Παναθηναϊκός: 

«Ο προπονητής ξέρει που πονάει και που όχι. Ένας αμυντικός, ένας στόπερ λείπει… Και ένας μπακ από τα δεξιά θα μπορούσε να έρθει. Ένας μέσος ακόμη και ένας επιθετικός ίσως ακόμη. Με 3-4 παίκτες θα ανέβαινε επίπεδο. Ο Παναθηναϊκός έχει έναν εξαιρετικό επιθετικό τον οποίο αν τον πλαισιώσεις με έναν παίκτη που βγάζει τις κάθετες πάσες θα έλυνε πολλά προβλήματα. Τα παιδιά που παίζουν τώρα στον Παναθηναϊκό δεν έχουν δίπλα τους, τους πολύ μεγάλους παίκτες όπως είχα εγώ –για παράδειγμα στην ομάδα-. Φέτος ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να συνδυάσει τον ανταγωνισμό με τις άλλες ομάδες και την καλή απόδοση. Στο β γύρο το βάρος που θα έχει ο ΠΑΟ θα είναι μεγάλο. Πρέπει να έχει αντοχή. Και για τον λόγο αυτό υποστηρίζω πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να ενισχυθεί.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.