ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Να με θυμούνται σαν ένα θρύλο της ομάδας»

Τους λόγους που το έκαναν να επεκτείνει τη συνεργασία του με το «τριφύλλι», εξήγησε ο Μάρκους Μπεργκ στο οικογενειακό του περιβάλλον, λέγοντας πως θέλει ν’ αφήσει το στίγμα του στην ομάδα.

«Να με θυμούνται σαν ένα θρύλο της ομάδας»

Η επέκταση της συνεργασίας του Σουηδού στράικερ με το «τριφύλλι» άφησε ικανοποιημένο τόσο τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, αλλά και την ομάδα και τους φιλάθλους της. Η απόφαση του Μάρκους Μπεργκ, έγινε πιο εύκολη, κάτι που εξήγησε και στο στενό του περιβάλλον.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal», ο 28χρονος διεθνής φορ, τον εντυπωσίασε ο τρόπος που ενδιαφέρθηκε το «τριφύλλι» για κείνον, στη δύσκολη στιγμή που βίωσε με τον τραυματισμό του, στην έναρξη της σεζόν, καθώς και η ποδοσφαιρική αναγέννηση που είχε με τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση αυτή, έπαιξε και η οικογένεια του Μάρκους, η οποία κατά την παραμονή της όλο αυτό το διάστημα στην Ελλάδα έχει συναντήσει αγάπη σε όλους τους τομείς, ενώ και ο τρόπος ζωής είναι πολύ ευχάριστος για κείνη.

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα
Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα 4.982 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα ο 28χρονος επιθετικός του Παναθηναϊκού, μετά τη συμφωνία με την ομάδα, αποκάλυψε και στο στενό του περιβάλλον τους λόγους που έμεινε, αλλά και τους στόχου που έχει με την πράσινη φανέλα.

«Στον Παναθηναϊκό νιώθω πολύτιμος. Αυτό μου δίνει τεράστια κίνητρα και γι’ αυτό δεν ήταν δύσκολο να δεχθώ την πρόταση. Στο μυαλό μου για τα επόμενα χρόνια υπάρχει μόνο η ομάδα και το πώς θα καταφέρουμε να γίνουμε καλύτεροι και να φτάσουμε στην κορυφή. Πέρσι έγινε μια καλή αρχή και σιγά-σιγά μπορούμε να φτάσουμε ως το πρωτάθλημα. Αυτό που θέλω είναι όταν τελειώσω την πορεία μου εδώ να αφήσω μια «κληρονομιά» στο σύλλογο. Να κάνω κάτι σπουδαίο για το κλαμπ και να με θυμούνται μετά από χρόνια σαν ένα θρύλο της ομάδας», ήταν τα λόγια του Μπεργκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.