ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Νοσταλγούν τον Λέτο»

Οι Ιταλοί, συγκεκριμένα το «tuttocalciocatania», αναφέρθηκε σε δημοσίευμα του, στην έντονη επιθυμία των οπαδών του Παναθηναϊκού για την επιστροφή του Σεμπάστιαν Λέτο.

«Νοσταλγούν τον Λέτο»

Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει:

«Νοσταλγία για Λέτο. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού δεν έχουν ξεχάσει τον Σεμπαστιάν και τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Αργεντινού, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Κατάνια. Από το 2009 ως το 2013 βοήθησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδος, βάζοντας μάλιστα και το μοναδικό γκολ στον τελικό με τον Άρη.

Στις 22 Ιανουαρίου του 2013 έλυσε το συμβόλαιό του. Τώρα οι φίλοι της αθηναϊκής ομάδας έχουν εκφράζει ανοιχτά την επιθυμία τους για να αποκτηθεί και πάλι ο Λέτο. Μάλιστα μαζεύουν ονόματα online ζητώντας από την διοίκηση να προσπαθήσει να αποκτήσει και πάλι τα δικαιώματα του παίκτη που έχει γεννηθεί το 1986, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο επιτυχιών. Θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του;»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.