ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

“Θα δώσουμε μάχη τη νέα χρονιά”

Για τους στόχους και τα όνειρα που έχουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, ενόψει του 2015 μίλησε ο Τάσος Λαγός σε συνέντευξη που παραχώρησε στη "Real News".

“Ταμείο” για το 2014 που φεύγει σε λίγες μέρες έκανε σε συνέντευξή του που παραχώρησε στη “Real News” ο Τάσος Λαγός.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού τόνισε πως από τις αρχές της χρονιάς μέχρι και σήμερα τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα έχουν κάνει άλματα προόδου.

Εκτός αυτού ο μέσος των “πρασίνων” έθεσε και τους νέους στόχους, ενόψει 2015, μιλώντας για τη “μάχη” του τίτλου που θα δώσουν αυτός και οι συμπαίκτες του.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 4.062 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά τα όσα είπε για:

-το 2014 που φεύγει: «Ήταν μια αξέχαστη χρονιά. Και για την ομάδα και για μένα. Αν σκεφτούμε πως αρχίσαμε πέρυσι αυτήν την προσπάθεια και που έχουμε φτάσει, θα καταλάβουμε πόσα άλματα έχει κάνει. Μια καινούργια ομάδα, με καινούργιο προπονητή, πολλούς νέους παίκτες. Πέρυσι έλεγαν ότι μπορεί να γινόμασταν σαν την ΑΕΚ»

-τις εντονότερες στιγμές του έτους που φεύγει: «Ασφαλώς, η κατάκτηση του Κυπέλλου και ο ημιτελικός με τον ΟΦΗ. Πολύ έντονες στιγμές! Ήταν δοκιμασία για όλους, καθώς νιώθαμε ότι ήταν οι κόποι μιας σεζόν. Και το 3-0 στο Φάληρο εναντίον του Ολυμπιακού βέβαια, ήταν αλησμόνητο παιχνίδι! Και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια φέτος και οι αποτυχίες, οι καλές και οι κακές στιγμές, η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, η παρέα μας, όλα».

-την πορεία του Παναθηναϊκού στο πρώτο μισό της σεζόν: «Ήταν δύσκολος ο πρώτος γύρος. Ξεκινήσαμε νωρίς την προετοιμασία, είχαμε τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, χάσαμε και τον Μπεργκ… Κλονιστήκαμε μετά τον αποκλεισμό από τη Σταντάρ Λιέγης. Στενοχωρηθήκαμε πολύ, μας πείραξε. Ήταν επειδή το θέλαμε τόσο πολύ όλοι να παίξουμε για τη συμμετοχή μας στο Champions League και επειδή είχαμε φτάσει τόσο κοντά μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα. Σιγά-σιγά επανήλθαμε, προχωράμε…».

-τη «μάχη» του τίτλου: «Θα είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να παλέψουμε, να το προσπαθήσουμε, να το διεκδικήσουμε. Παιχνίδι με το παιχνίδι, νίκη με τη νίκη. Έχουμε κάνει και αρκετά λάθη, ωστόσο πρέπει να υποστηρίξουμε αυτή την προσπάθεια. Είναι και ο κόσμος. Αν δεν είχαμε τη στήριξή του στις ήττες και στις αποτυχίες δεν θα είχαμε φτάσει πουθενά. Αυτός ήταν από τους βασικότερους λόγους της επιτυχίας μας».

το που μπορεί να βελτιωθεί ο Παναθηναϊκός: «Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε ορισμένα εκτός έδρας παιχνίδια. Υπάρχουν δύσκολες έδρες, καλοί αντίπαλοι. Πρέπει να μη χάνουμε τόσους πολλούς βαθμούς εκτός έδρας και να διατηρήσουμε αυτό που χτίζουμε φέτος στη Λεωφόρο. Νομίζω ότι είμαστε πιο προσεκτικοί φέτος εντός έδρας συγκριτικά με πέρυσι και πιο αποφασιστικοί. Βεβαίως, θα παίξουν ρόλο και τα αποτελέσματα στα ντέρμπι, αλλά έως τότε πρέπει να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στα υπόλοιπα ματς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.