ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Μιούρεκ: «Σαν όνειρο ο Παναθηναϊκός»

Ο Ντέιβιντ Μιούρεκ σε συνέντευξη του αναφέρθηκε στο πέρασμα του από το τριφύλλι, χαρακτηρίζοντας το σαν όνειρο.

Μιούρεκ: «Σαν όνειρο ο Παναθηναϊκός»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρώην βολεϊμπολίστας του Παναθηναϊκού Ντέιβιντ Μιούρεκ στην ιστοσελίδα eurosport.onet.pl. :

«Για μένα, το ταξίδι στην Ελλάδα, η πρόταση του Παναθηναϊκού, ήταν σαν όνειρο, σαν παραμύθι. Συνήθιζα να σκεφτόμουν μόνο το παρκέ, γιατί ήταν σπουδαίο για μένα να βρίσκομαι εκεί, ακόμα και όταν δεν υπήρχαν λεφτά. Ακόμα ευχαριστώ τον άνθρωπο ο οποίος με είδε και με πήγε στην Ελλάδα. Πήγα ένα νεαρό αγόρι, πήρα την οικογένεια μου και δεν ήξερα καν τη γλώσσα. Η πρώτη σεζόν μου ήταν πολύ δύσκολη, αλλά έμαθα αγγλικά, γιατί στα ελληνικά τα παράτησα.

 Εάν κάποιος μπορεί να τη διδαχθεί θα του δώσω συγχαρητήρια, αλλά για μένα ήταν πολύ δύσκολη. Παραδόθηκα χωρίς μάχη. Τα αγγλικά με βοήθησαν, τα έμαθα εύκολα. Στην Ελλάδα πέρασα τέσσερις σεζόν, ήταν εξαιρετικά, έπαιξα με διάφορους συμπαίκτες, κέρδισα μετάλλια και πανηγύρισα τον τίτλο του πρωταθλητή»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.