ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Ενόψει της αυριανής πρεμιέρας στο Τop-16 κόντρα στη Μακάμπι, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς επεσήμανε τα επιθετικά σημεία των Ισραηλινών και τόνισε πως η ομάδα θα είναι έτοιμη για να αντιμετωπίσει.

Ιβάνοβιτς: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» μιλάει για το στυλ της Μακάμπι και τις επιθετικές της αρετές και αναφέρει τα στοιχεία που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν οι παίκτες του για να πάρουν την νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πιστεύω πως και οι δύο όμιλοι είναι πολύ δυνατοί. Κάθε ματς σε κάθε γκρουπ θα είναι πολύ δύσκολο αφού μιλάμε για τις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».

Για το στιλ παιχνιδιού της Μακάμπι: 

«Τώρα παρακολουθώ τη Μακάμπι που θα την αντιμετωπίσουμε. Μέχρι τώρα δεν την είχα δει, είχα παρακολουθήσει όμως τα αποτελέσματά της. Στην αρχή της σεζόν φάνηκε να μην παίζει τόσο καλά, τώρα όμως έχει βελτιωθεί και παίζει όπως έπαιζε και πέρσι. Έχει διαφορετικά στοιχεία από άλλες ομάδες. Παίζει γρήγορα, είναι καλή στο ένας εναντίον ενός και εξακολουθεί να είναι η Πρωταθλήτρια Ευρώπης».

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.877 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός: 

«Είναι ξεκάθαρο τι πρέπει να κάνουμε. Όλοι οι παίκτες της Μακάμπι ανοίγουν καλά το γήπεδο και είναι καλοί στο ένας εναντίον ενός. Η Μακάμπι είναι η καλύτερη ομάδα στο τρανζίσιον σε όλη την Ευρώπη και έχει εξαιρετικό επιθετικό ριμπάουντ. Αν μπορέσουμε να σταματήσουμε αυτά τα στοιχεία της, θα αρχίσουμε να συζητάμε για τις… λεπτομέρειες που θα κρίνουν τον αγώνα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.