ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν έγινε δεκτό το αίτημα!

Η Superleague δεν έκανε δεκτό το αίτημα του Παναθηναϊκού για αλλαγή ώρας στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Δεν έγινε δεκτό το αίτημα!

Όπως  ενημέρωσε η Σούπερ Λίγκα προ ολίγου, το αίτημα του Παναθηναϊκού για αλλαγή ώρας του αγώνα στους «Ζωσιμάδες» δεν γίνεται αποδεκτό.

«Κατόπιν επικοινωνίας και ενημέρωσής μας από την εταιρία που είναι υπεύθυνη για τη συντήρηση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου, σας ενημερώνουμε ότι η εν λόγω εταιρία μας διαβεβαιώνει ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας καθώς έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα», αναφέρει μεταξύ άλλων η… εξήγηση της διοργανώτριας Αρχής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.