ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ματς «κλειδί»…

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην Κυψέλη (19:30, panathinaikos24.gr) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Volleyleague. Επιστρέφει σε γνώριμα «λημέρια», ο Γιάννης Καλμαζίδης.

Ματς «κλειδί»…

Οι «πράσινοι» προέρχονται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα (Παμβοχαϊκός, Ολυμπιακός, Άρης, Εθνικός Αλεξ.) και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, ούτως ώστε να διατηρηθούν κοντά στην πρώτη τετράδα.

Αναμφίβολα το σημερινό ντέρμπι είναι «κλειδί» για το «τριφύλλι», καθώς μια ενδεχόμενη νίκη, θα δώσει σημαντικούς βαθμούς αλλά και ψυχολογία, η οποία λείπει αυτή τη στιγμή από την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου.

Ο άσος των «πρασίνων», Κώστας Στιβαχτής μίλησε για το ματς αναφερόμενος στην επιστροφή του Γιάννη Καλμαζίδη.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 271 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Αυτό οφείλεται στον Γιάννη Καλμαζίδη. Εγώ τον γνωρίζω από πέρυσι και είδα τι δουλειά κάνει. Τον θεωρώ από τους καλύτερους προπονητές που υπάρχουν. Πέρυσι, αυτό που πετύχαμε ήταν άθλος. Ανέλαβε την ομάδα μετά από 11 ήττες και μας είχε βοηθήσει πολύ. Οι ίδιοι παίκτες άλλαξαν και έκαναν ένα θεαματικό δεύτερο γύρο.

Δουλέψαμε και μας βοήθησε πολύ ψυχολογικά κι αυτό φάνηκε. Ο ΠΑΟΚ σε όλους τους τομείς δουλεύει πολύ καλά κι, αν κάτι δεν τους πάει καλά, το καλύπτουν οι υπόλοιποι. Λειτουργούν, βάσει ενός πλάνου και βγάζουν τα αρνητικά του αντιπάλου κι όλα αυτά είναι έργο Καλμαζίδη. Δεν θα ξεχάσω την περυσινή σεζόν.

Με βάση τα αποτελέσματα των προηγούμενων αγώνων, δεν είμαστε και στην καλύτερη κατάσταση. Προερχόμαστε από τέσσερις ήττες. Ειδικά με τον Παμβοχαϊκό, ίσως μας επηρέασε που χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι. Θέλαμε πολύ να νικήσουμε τον Ολυμπιακό, αλλά δεν τα καταφέραμε. Σίγουρα, είμαστε σε διαφορετική φάση από ότι πέρυσι. Με νίκη, θα πάρουμε πολύτιμους βαθμούς και το ταμείο μας πιστεύω πως θα είναι θετικό για τον πρώτο γύρο. Περιμένω να γίνει ένα ωραίο ματς».

«Πράσινη» η ιστορία

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 45 φορές από το 1998, με την ομάδα του Ανδρεόπουλου, να έχει την υπεροχή με 31-14. Με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό, το σκορ είναι 17-6, με την τελευταία νίκη των «πρασίνων» να επιτυγχάνεται τον Μάρτιο του 2012.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.