ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ταυλαρίδης: «Απογοητευμένοι που δεν κερδίσαμε»

Ο Στάθης Ταυλαρίδης έκανε το ντεμπούτο του με τα «πράσινα», αλλά αυτό δεν συνδυάστηκε και με νίκη για το «τριφύλλι».

Ταυλαρίδης: «Απογοητευμένοι που δεν κερδίσαμε»

Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, μίλησε στην κάμερα της Nova μετά την λήξη του αγώνα στους Ζωσιμάδες και τόνισε πως όλοι είναι απογοητευμένοι που δεν πήραν την νίκη, σε μία ωστόσο δύσκολη έδρα, ενώ παράλληλα έκανε και το σχόλιο του για την χθεσινή αναβολή του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε απογοητευμένοι, μπορούσαμε τη νίκη στο τέλος, δεν τα καταφέραμε. Είναι μια δύσκολη έδρα το γήπεδο των Ιωαννίνων, μένει ένας γύρος, όλα είναι πιθανά και κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

Πιστεύω ότι τα Γιάννενα έχουν πολύ καλή ομάδα, το είδαμε και στα προηγούμενα ματς, προσέχαμε και τα νώτα μας γιατί ο αντίπαλος παίζει καλά στην κόντρα, δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε και βγαίνει μια απογοήτευση.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.052 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καλό θα ήταν να γινόταν από χθες πιο νωρίς το παιχνίδι όπως είχε ζητήσει η ομάδα, δεν είναι ωραία πράγματα αυτά. Στην Ελλάδα βρισκόμαστε και στην Ελλάδα όλα είναι πιθανά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.