ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Κοιτάμε προς τα πάνω»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, εμφανίστηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 2-3.

«Κοιτάμε προς τα πάνω»

Ο τεχνικός των «πρασίνων» μίλησε και για την ενίσχυση της ομάδας και τον Μιχάλ Καμίνσκι, ενώ κατέληξε λέγοντας, ότι η ομάδα κοιτάει προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ανδρεόπουλου:

«Από την ήττα δεν είσαι ποτέ ευχαριστημένος. Από όλα τα ματς κάτι κερδίζουμε. Σε αυτά τα παιχνίδι δεν είμαστε το φαβορί, είμαστε το αουτσάιντερ και ο βαθμός είναι ικανοποιητικός. Παρόλα αυτά έχουμε την «τρέλα» να θέλουμε να τα κατακτήσουμε όλα».

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 271 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Μιχάλ Καμίνσκι: «Δεν έχω προβληματισμό. Ο Καμίνσκι είναι σπουδαίος παίκτης. Έχει βοηθήσει όσο και οι υπόλοιποι. Το θέμα με τον «Μιχάλη» είναι ότι έχει πρόβλημα τραυματισμού και χάνει πολλές προπονήσεις.

Είναι πολύ δύσκολα και για την ομάδα και για τον ίδιο. Σε αυτό το πνεύμα αποφασίσαμε, χωρίς κανένα κόστος, να ενισχύσουμε την ομάδα για να βοηθήσουμε τον Μιχάλη και βοηθηθεί και η ομάδα. Βλέποντας ότι έχουμε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω, η ομάδα ενισχύεται. Είναι σημαντικό ότι έχουμε κάνει έναν πολύ καλό πρώτο γύρο και δεν κοιτάμε προς τα κάτω, αλλά προς τα πάνω».

Από την πλευρά του ο διαγώνιος άσος των «πράσινων», Μιχάλ Καμίνσκι δήλωσε:

«Είμαι ικανοποιημένος που επέστρεψα στις καλές εμφανίσεις, αλλά όχι για την ήττα στο 5ο σετ . Ήμασταν κοντά στη νίκη αλλά κάναμε πολλά λάθη στο τάι μπρέικ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.