ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πρωτοψάλτης: «Μας λείπει η σταθερότητα»

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού, Θανάσης Πρωτοψάλτης, αναφέρθηκε στα σημεία που θα πρέπει να βελτιωθεί το τριφύλλι προκειμένου να είναι καλύτερο στον β' γύρο του πρωταθλήματος.

Πρωτοψάλτης: «Μας λείπει η σταθερότητα»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πρωτοψάλτης:

«Είναι το τέταρτο παιχνίδι που χάνουμε στο τάι μπρέικ. Αυτό είναι από τη μια ανησυχητικό αλλά από την άλλη κλείνουμε τον α’ γύρο χωρίς να έχουμε χάσει κάποιο αγώνα αμαχητί. Λείπουν οι λεπτομέρειες και είμαστε κοντά για να πάρουμε νίκες και στα ντέρμπι. Αυτό που μας λείπει κυρίως είναι η σταθερότητα και να έχουμε λιγότερα μπλακ άουτ μέσα στο παιχνίδι μας» 

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 267 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο διαγώνιος του Παναθηναϊκού, Μιχάλ Καμίνσκι δήλωσε για την απόδοση του: «Είμαι ικανοποιημένος που επέστρεψα στις καλές εμφανίσεις, αλλά όχι για την ήττα στο 5ο σετ . Ήμασταν κοντά στη νίκη αλλά κάναμε πολλά λάθη στο τάι μπρέικ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.