ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δώνης: «Πιο δυνατοί στα δύσκολα ματς»

Για τις δυσκολίες που συνάντησαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Ιωαννίνων, αλλά και στη δύσκολη συνέχεια του Παναθηναϊκού μίλησε στο panathinaikos24.gr ο Χρήστος Δώνης.

Δώνης: «Πιο δυνατοί στα δύσκολα ματς»

Ο νεαρός χαφ, χρησιμοποιήθηκε από τον Γιάννη Αναστασίου, στο β’ μέρος του αγώνα των «Ζωσιμάδων», αλλά δεν μπόρεσε να προσφέρει αυτό που ήθελε, ώστε η ομάδα του να φύγει από την Ηπειρωτική πόλη, με κάτι παραπάνω από το βαθμό της ισοπαλίας.

Μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε στο Panathinaikos24.gr και επεσήμανε τις δυσκολίες της αναμέτρησης, αλλά και αυτό που αντίκρισαν στο χορτάρι του γηπέδου, όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.569 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ματς:

«Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να παίξουμε αυτό που θέλαμε τόσο την Κυριακή, όσο και σήμερα (σ.σ. Δευτέρα 05/01).

Την Κυριακή δεν υπήρχε ορατότητα, μέσα στο χορτάρι, όποιος δεν ήταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δεν μπορεί να καταλάβει γιατί μιλάμε. Σήμερα (σ.σ. Δευτέρα), μπήκαμε για προθέρμανση και το γήπεδο στη μία πλευρά του είχε πιάσει πάγο. Δεν μπορούσαμε να σταθούμε όρθιοι, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την άσχημη απόδοσή μας. Δεν μπήκαμε όπως πρέπει, αλλά τουλάχιστον πήραμε τον ένα βαθμό της ισοπαλίας. Κάτι είναι και αυτό».

Για τη χαμένη ευκαιρία που σπατάλησαν, ώστε να βρεθούν κοντά στη βαθμολογία:

«Σίγουρα θέλαμε κάτι παραπάνω από την ισοπαλία, δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα σχετικά με το πρωτάθλημα, υπάρχουν πολλοί αγώνες ακόμα και τώρα έχουμε αρκετά καλό πρόγραμμα, ώστε να πάρουμε τις νίκες που πρέπει και να πάμε πιο δυνατοί στα δύσκολα ματς».

Για τη δική του απόδοση:

«Δεν μπόρεσα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου όσο θα ήθελα στο διάστημα που αγωνίστηκα, όμως θα προσπαθήσω να το κάνω στα επόμενα ματς».

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.