ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με Νίνη ταξιδεύει στα Χανιά

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου, με τον ΑΟΧ στα Χανιά (08/01, 19:30 Panathinaikos24, ΟΤΕ Sport2).

Με Νίνη ταξιδεύει στα Χανιά

Οι «πράσινοι» βρέθηκαν το μεσημέρι στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κορωπί και προπονήθηκαν ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΑΟΧ.

Όσοι παίκτες λοιπόν θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι στα Χανιά, έκαναν ζέσταμα και εν συνεχεία αγωνίστηκαν σε οικογενειακό δίτερμα, ενώ έγιναν και ασκήσεις για τις στημένες φάσεις.

Οι υπόλοιποι ακολούθησαν διαφορετικό πρόγραμμα και αφού έκαναν ασκήσεις και κυκλοφορία μπάλας, στο τέλος έκαναν και ασκήσεις αντοχής.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.459 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκτός αποστολής άφησε ο Γιάννης Αναστασίου τους Μπεργκ, Στιλ, Πράνιτς, Ζέκα, Σίλντενφελντ, Μέντες, Ατζαγκούν και Πέτριτς, με τον Κροάτη να κάνει θεραπεία.

Παράλληλα το ατομικό πρόγραμμα του συνέχισε ο Μπερίσα. Επίσης να πούμε πως ο Σωτήρης Νίνης θα είναι κανονικά στην αποστολή και ίσως κάνει και την επανεμφάνιση του με τα «πράσινα».

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι και σε αυτήν βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Κότσαρης, Σπυρόπουλος, Μπούρμπος, Χουχούμης, Νάνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Λαγός, Δώνης, Σταματάκης, Στάικος, Μπούι, Μπαϊράμι, Ντίνας, Νίνης, Καρέλης και Κλωναρίδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.