ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Σκωτσέζικο ντουζ…

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ενώ είχαν τον έλεγχο για 60 λεπτά μετά κατέρρευσαν και έτσι ο ΑΟ Χανιά πήρε την ισοπαλία (2-2). Πολύ καλός ο Νίνης ο οποίος πέτυχε και γκολ (17') με τον Κλωναρίδη να πετυχαίνει το άλλο (29'). Πρόβληματα τραυματισμού αντιμετώπισαν οι Μπούι και Δώνης.

Σκωτσέζικο ντουζ...

Ο Γιάννης Αναστασίου παρέταξε την ομάδα με σύστημα 4-2-3-1 έχοντας στην ενδεκάδα μόνο Έλληνες ποδοσφαιριστές(έχει να συμβεί 21 χρόνια αυτό σε αγώνα του Παναθηναϊκού). Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Σωτήρης Νίνης που μοίρασε πάρα πολλές ασσίστ , πέτυχε γκολ και ειδικά στα πρώτα 60 λεπτά ήταν παντού.

Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Κότσαρης, αριστερό μπακ ο Χουχούμης, δεξί ο Σπυρόπουλος και ο Κουτρουμπής με τον Τριανταφυλλόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Ο Λαγός σε ρόλο αμυντικού μέσου μαζί με τον Δώνη. Αριστερό εξτρέμ ο Ντίνας, δεξί ο Κλωναρίδης, σε ελεύθερο ρόλο ο Νίνης και στην κορυφή του 4-2-3-1 ο Καρέλης.

Το ματς

Από το πρώτο λεπτό του αγώνα ήταν εμφανές ότι ο Σωτήρης Νίνης επέστρεψε ορεξάτος και έπειτα από αρκετές χαμένες ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν χάρη σε δικές του μπαλιές, έδωσε προβάδισμα στον Παναθηναϊκό. Στο 17ο λεπτό πέρασε δυο παίκτες των Χανίων και με πλασέ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Σικαλιά, σκοράροντας στο ντεμπούτο του στη δεύτερη θητεία του στο «τριφύλλι». Λίγα λεπτά αργότερα ο Νίνης άλλαξε ρόλο και με όμορφη κάθετη πάσα στο 29’ βρήκε τον Βίκτωρα Κλωναρίδη ο οποίος με πλασέ έκανε το 2-0 για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Οι πράσινοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν 14 τελικές πέντε εκ των οποίων ήταν στο τέρμα. Ο Νίκος Καρέλης και γενικότερα οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες. Κάλλιστα το σκορ θα μπορούσε να είναι 0-3 ή 0-4.

Έπρεπε να φτάσει το 54ο λεπτό και να έρθει ένα λάθος του τρακαρισμένου νεαρού Κώστα Κότσαρη που δεν συγκράτησε τη μπάλα από χτύπημα κόρνερ του Κρητικού, για να ακουστεί «αχ» από τους φίλους των γηπεδούχων. Βέβαια δεν διέτρεξε κίνδυνο η άμυνα του Τριφυλλιού αφού η μπάλα απομακρύνθηκε άμεσα. Αντίθετα στο 59’ δημιουργήθηκε η πρώτη φάση για τα Χανιά με την κεφαλιά του Κρητικού από το ύψος του πέναλτι να φεύγει πάνω από το δοκάρι. Στο 75ο λεπτό ο Κρητικός μείωσε για τους γηπεδούχους έπειτα από λανθασμένη απομάκρυνση του Τριανταφυλλόπουλου, με τον Έλληνα αμυντικό του Παναθηναϊκού να κάνει λάθος και στο 84’ δίνοντας στον Πάγκαλο την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 2-2!

Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης (77’ Νάνο), Λαγός (71’ Μπούι), Δώνης, Νίνης, Κλωναρίδης (71’ Μπαϊράμι), Ντίνας, Καρέλης

Χανιά: Σικαλιάς, Παγώνης, Μανωλάς, Γκότοβος, Κοντέων, Σιλιγαρδάκης, Εσόνο (56’ Καραγιάννης), Καραλής (66’ Μαρτσάκης), Γκούμας (73’ Οικονομόπουλος), Πάγκαλος, Κρητικός.

Θάνος Νικολογιάννης

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ