Ποδόσφαιρο

Νίνης: «Το περίμενα πως και πως»

Για την επανεμφάνισή του με την «πράσινη» φανέλα μίλησε ο Σωτήρης Νίνης μετά το τέλος του ματς με τα Χανιά, ενώ αναφέρθηκε και στην κακή εικόνα της ομάδας στο β' ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το περίμενα πως και πως. Είχα καιρό να παίξω. Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, όπου χάσαμε αρκετές ευκαιρίες, δυστυχώς όμως το ματς τελειώνει στο 90′. Μπήκαμε στο δεύτερο μέρος με κακή νοοτροπία και δυστυχώς το πληρώσαμε».

Για τα συναισθήματα που ένιωσε: 

«Είναι η ομάδα που ξεκίνησα και οι άνθρωποί της με ξέρουν. Αυτό είναι θετικό απ’ όλες τις πλευρές και θα με βοηθήσει ψυχολογικά. Πιστεύω ότι το μόνο που μου λείπει είναι οι αγώνες, δεν νομίζω ότι χρειάζομαι κάτι άλλο. Με τη βοήθεια των ανθρώπων της ομάδας θα τα βρω όλα».

Για το γεγονός ότι είχε 11 Έλληνες στην 11αδα ο Παναθηναϊκός:

«Υπήρχαν έξι παίκτες από τις ακαδημίες κι αυτό είναι σίγουρα μια ανταμοιβή για τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτές. Ο Παναθηναϊκός είχε ανέκαθεν το ελληνικό στοιχείο και τώρα του δίνεται η ευκαιρία για να το αναπτύξει ακόμα περισσότερο. Είναι σίγουρα κάτι πολύ θετικό».

Για την Εθνική:

«Σίγουρα η επιστροφή στην Εθνική ανήκει στους στόχους μου. Πρώτα απ’ όλα, όμως, με ενδιαφέρει να παίζω με την ομάδα. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται».

Exit mobile version