ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οι μικροί «έκλεψαν» την παράσταση

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε άνετα του Πανελευσινιακού στο ΟΑΚΑ, αλλά την παράσταση έκλεψαν οι μικροί του «τριφυλλιού».

Οι μικροί «έκλεψαν» την παράσταση

Το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός τελείωσε το παιχνίδι με 4 Έλληνες στην αρχική του πεντάδα είναι πολύ σημαντικό, ενώ φυσικά αξιοσημείωτο είναι και το ντεμπούτο του Μιχάλη Λούτζη με την «πράσινη» φανέλα στην Α1.

Ο Χαραλαμπόπουλος επίσης αγωνίστηκε για αρκετά λεπτά, όπως και ο Μποχωρίδης, ενώ λεπτά συμμετοχής όπως είπαμε πήραν και οι Παπαγιάννης και Λούτζης. Μάλιστα ο Παπαγιάννης πέτυχε και μερικούς ωραίους πόντους, δείχνοντας πως έχει πολύ μέλλον μπροστά του.

Πολύ ωραία στιγμή επίσης, ήταν και η εικόνα με τον Διαμαντίδη και τον Γιάνκοβιτς που χειροκροτούσαν τους «μικρούς» από τον πάγκο σε κάθε τους προσπάθεια.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.679 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.