ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χαραλαμπόπουλος: «Έχουμε μεγάλο κίνητρο»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του, στο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις και όπως είπε το κίνητρο ενόψει της αναμέτρησης είναι μεγάλο για όλους του παίκτες.

Χαραλαμπόπουλος: «Έχουμε μεγάλο κίνητρο»

Ο νεαρός άσος των «πρασίνων» μίλησε με σεβασμό για την Ζαλγκίρις και πρόσθεσε πως η καλή άμυνα και το έξυπνο παιχνίδι στην επίθεση, είναι δύο στοιχεία που μπορούν να δώσουν την νίκη στον Παναθηναϊκό. Τέλος φάνηκε έτοιμος για ένα δύσκολο παιχνίδι, ενώ είπε πως το κίνητρο ενόψει της αναμέτρησης είναι μεγάλο για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα πρέπει να παίξουμε δυνατά για να υπερασπιστούμε την έδρα μας. Σεβόμαστε απόλυτα τη Ζαλγκίρις. Στόχος μας είναι να εστιάσουμε στην άμυνα και να παίξουμε έξυπνα στην επίθεση και τα 40 λεπτά του παιχνιδιού. Είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο ματς, για το οποίο έχουμε μεγάλο κίνητρο».

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.886 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.