ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ραντεβού την Κυριακή

Μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο αναμένεται να συναντηθούν ο Γιάννης Αναστασίου και ο Γιάννης Αλαφούζος, για να δώσουν τα χέρια για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2018.

Ραντεβού την Κυριακή

Οπως γράφει η SportDay, οι δυο άνδρες θα συναντηθούν μετά την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης, για να συζητήσουν θέματα της ομάδας, αλλά και αυτό της επέκτασης του συμβολαίου του Ελληνα τεχνικού, το οποίο λήγει το 2016. Υπάρχει και από τις δυο πλευρές θετική διάθεση να ανανεωθεί η συνεργασία, καθ’ ότι από τη διοίκηση υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Αναστασίου, κάτι που έχει φανεί εμπράκτως από τον Αλαφούζο, ακόμη και μετά από άσχημα αποτελέσματα. Από την άλλη, και ο κόουτς της ομάδας θέλει να παραμείνει στον πράσινο πάγκο, για να συνεχίσει το έργο του.

Δεδομένη είναι και η επιθυμία παραμονής των συνεργατών του Αναστασίου, Ρούτερ και Φος, οι οποίοι, επίσης, έχουν σημαντική συμβολή στα όσα βλέπουμε τον τελευταίο 1,5 χρόνο στο “τριφύλλι”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.