ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Συνεχίζουν τις εντυπωσιακές εμφανίσεις οι έφηβοι

Η εφηβική ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκου, πραγματοποίησε ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση και έφυγε με την νίκη από την Αγία Παρασκευή με 97-61.

Συνεχίζουν τις εντυπωσιακές εμφανίσεις οι έφηβοι

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Παπαγιάννη που σημείωσε 23 πόντους και είχε ακόμα 6 ριμπάουντ και 6 τάπες, ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στην ομάδα των Βορείων Προαστίων.

Τρομερή εμφάνιση έκανε και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος που σημείωσε 20 πόντους, ενώ και ο Κόνιαρης είχε 16 πόντους και 7 ασίστ. Κάπως έτσι η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου συνέχισε το αήττητο σερί της και συνεχίζει να είναι πρώτη στην βαθμολογία.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-13, 46-30, 72-38, 97-61.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.771 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός: Κόνιαρης 16 (2), Λούντζης, Κακαργιάς, Μαγιντόμπε 10 (2), Σταύρος 4, Μακρυγιάννης 5 (1), Μπέλη 4, Γκάτζο 15 (2), Θεοδωράκος, Παπαδόπουλος, Παπαγιάννης 23, Χαραλαμπόπουλος 20 (2).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.