ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συνάντηση με Μελισσανίδη και Σαββίδη, ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος, θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη, για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και για τους τρόπους καταπολέμησης του παρασκηνίου.

Συνάντηση με Μελισσανίδη και Σαββίδη, ο Αλαφούζος

Με τον Ιβάν Σαββίδη και τον Δημήτρη Μελισσανίδη αναμένεται να συνομιλήσει σήμερα, ο Γιάννης Αλαφούζος, μετά από επιθυμία του ισχυρού άντρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο ιδιοκτήτης του δικεφάλου, έρχεται στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθεί με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού και τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, ώστε να συζητήσουν για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τις τελευταίες αγωνιστικές έχουν εμφανιστεί πολλά περίεργα στο πρωτάθλημα με προφανή στόχο να ευνοηθεί ο πρωτοπόρος στη βαθμολογία  Ολυμπιακός και αυτό δεν καθησυχάσει κανένα.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.837 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει την τακτική των χαμηλών τόνων και να αναλάβει πιο ενεργό ρόλο στα τεκταινόμενα, υιοθετώντας την επιθετική πολιτική που ακολουθεί ο Γιάννης Αλαφούζος.

Οι τρεις άνδρες συνομιλούν ανά τακτά διαστήματα ανταλλάσσοντας απόψεις, ωστόσο έχουν αποφασίσει από κοινού, πως θα πρέπει να αντιδράσουν με κατηγορηματικό τρόπο για να αντιμετωπίσουν το παρασκήνιο που ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.