ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ: «Διπλά σε Πάτρα και Μαδρίτη»

Ο Τζέιμς Γκιστ μιλάει για την νίκη επί της Ζαλγκίρις και προσθέτει πως ο Παναθηναϊκός πάει για το 2/2 απέναντι στον Απόλλωνα και στην Ρεάλ.

Γκιστ: «Διπλά σε Πάτρα και Μαδρίτη»

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα της Ζαλγκίρις, αλλά τώρα ακολουθούν δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια, με την αρχή να γίνεται την Δευτέρα, με το «τριφύλλι» να αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα στην Πάτρα. Στην συνέχεια έρχεται το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ρεάλ στην Μαδρίτη και ο Τζέιμς Γκιστ δείχνει τον στόχο, που δεν είναι άλλος από τις δύο νίκες για τον «εξάστερο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκιστ:

Για τη νίκη επί της Ζαλγκίρις: «Δεν ήταν εύκολο το ματς. Είναι μια καλή ομάδα και παίζει με περηφάνια. Εμείς παίξαμε καλά, ήμασταν προσηλωμένοι στο πλάνο μας και νικήσαμε. Ήταν μια πολύτιμη νίκη».

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 43.739 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ματς με τη Ρεάλ την Πέμπτη: «Το όνομα της Ρεάλ μιλά από μόνο του. Θα τεθούν αντιμέτωπες δύο μεγάλες ομάδες κι εμείς θα πάμε για να πάρουμε τη νίκη, όχι απλά για να παίξουμε».

Για το παιχνίδι στην Πάτρα: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να προετοιμαστούμε για το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν παίξαμε καλά τις δύο τελευταίες εβδομάδες στην Α1, συνεπώς πρέπει να πάμε στην Πάτρα και να πάρουμε τη νίκη».

Για την απόφαση του αθλ. δικαστή: «Συνέβη αυτό που συνέβη. Δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσουμε εμείς οι παίκτες. Δεν είναι στο χέρι μας, δεν έχει να κάνει με εμάς. Είμαστε εδώ για να παίξουμε μπάσκετ, οπότε αυτή τη στιγμή το βλέπω ως ένα λιγότερο ματς τη σεζόν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.