ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Transfer Gossip

Ενδιαφέρον Παναθηναϊκού για Άντερσον

Δημοσιεύματα από το εξωτερικό κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του παναθηναϊκού για τον Άντερσον Εσίτι της Εστορίλ. Τον παίκτη διεκδικούν και η Μονακό αλλά και η PSV.

Ενδιαφέρον Παναθηναϊκού για Άντερσον

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ ενδιαφέρεται για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, ωστόσο στην υπόθεση έχουν μπει «σφήνα» και ο Παναθηναϊκός αλλά και η Αϊντχόφεν. Ωστόσο ξεκαθαρίζεται από την πλευρά του Νιγηριανού ότι όποια κατάληξη υπάρξει στην υπόθεση του, θα είναι μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Συγκεκριμένα ο μάνατζερ Τζέιμς Καλίστο, φέρεται πως επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον πολλών Ευρωπαϊκών συλλόγων για τον πελάτη του, ωστόσο κατέστησε σαφές ότι όποια συζήτηση θα γίνει μετά τον Ιούνιο.

Ο Άντερσον Εσίτι γεννήθηκε στις 24 Μαΐου του 1994 και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ.

Δείτε Video

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ