ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Τα «ευχαριστώ» του Παναθηναϊκό Α.Ο

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν για το ταξίδι της ομάδας βόλεϊ γυναικών στη Νάξο.

Τα «ευχαριστώ» του Παναθηναϊκό Α.Ο

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που βοήθησε στο ταξίδι της ομάδας βόλεϊ γυναικών για το εκτός έδρας ματς με τον Πανναξιακό.

Αναλυτικά:

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ευχαριστεί θερμά:

Tο σύνδεσμο της Θύρας 13 στη Νάξο για την τιμητική πλακέτα στην εκδήλωση κοπής της πίτας του αλλά και για την ανάληψη των εξόδων διαμονής-σίτισης της αποστολής και όλες   τις διευκολύνσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στο νησί

Tη Θύρα 13 Αιγαίου για τη συγκλονιστική συμπαράσταση και στήριξή της

Παναθηναϊκός: «Πράσινες» και τη νέα σεζόν, Μπελιά & Γκρόθες!
Παναθηναϊκός: «Πράσινες» και τη νέα σεζόν, Μπελιά & Γκρόθες! 432 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Tη διοίκηση του Πανναξιακού Α.Ο.Ν για τη χορήγηση προπόνησης την παραμονή της αναμέτρησης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.