ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Πετάμε ημίχρονα, αδικούμε τους εαυτούς μας»

Ο Γιάννης Αναστασίου μετά το τέλος της προπόνησης συνομίλησε με τους ποδοσφαιριστές του, ψάχνοντας να βρει τα αίτια της ισοπαλίας, κόντρα στον Πανιώνιο.

Αναστασίου: «Πετάμε ημίχρονα, αδικούμε τους εαυτούς μας»

Η κακή εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο με τον Πανιώνιο, έγινε αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στον Γιάννη Αναστασίου και τους ποδοσφαιριστές του, μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης της Δευτέρας.

Ο Έλληνας τεχνικός ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους, πως δεν γίνεται να «πετούν» έτσι τα πρώτα ημίχρονα των ματς, καθώς και ότι αδικούν τους εαυτούς τους.

«Δεν γίνεται να μπαίνουμε τόσο νωθρά μέσα στα παιχνίδια. Να μην κάνουμε αυτά που έχουμε πει και να… ξυπνάμε μόλις δεχθούμε ένα γκολ ή στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού. Πετάμε ημίχρονα, αδικούμε τους εαυτούς μας», ήταν η αρχική τοποθέτηση του προπονητή του «τριφυλλιού».

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.501 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια ο Αναστασίου αναφέρθηκε και στις πολλές χαμένες ευκαιρίες, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Απέναντι στον Πανιώνιο ήμασταν καλύτεροι αλλά αν δεν βάζεις γκολ δεν κερδίζεις. Είναι θέμα συγκέντρωσης, δεν έχουμε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια και το πληρώνουμε. Δεν ήταν η πρώτη φορά. Πρέπει να είμαστε πιο εύστοχοι».

Το λόγο ζήτησαν και έλαβαν στο τέλος, οι πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι απ’ την πλευρά τους τόνισαν, ότι από και στο εξής, θα δίνουν το 110% των δυνατοτήτων τους για να φτάσει ο σύλλογος, στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.