ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Περνάει τον Μάϊκ ο αρχηγός…

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης στο ματς της Πέμπτης στη Μαδρίτη αναμένεται να προσπεράσει τον παλιόφιλο του, Μάϊκ Μπατίστ στις συμμετοχές στην Ευρωλίγκα. Σε ποιες κατηγορίες «ανεβαίνει», ποια ρεκόρ κυνηγάει.

Περνάει τον Μάϊκ ο αρχηγός…

Εκτός του αποτελέσματος, που είναι και το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ, υπάρχουν και πολλά ενδιαφέροντα, μικρά…

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης με την συμμετοχή του τη Πέμπτη, θα προσπεράσει τον Μάϊκ Μπατίστ σε συμμετοχές στην Ευρωλίγκα, φτάνοντας τις 238. Παράλληλα ο αρχηγός των «πρασίνων» χρειάζεται δύο τρίποντα για να «πιάσει» τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην 7η θέση της σχετικής λίστας, ο οποίος έχει 315, με τον «Μήτσο» να βρίσκεται στα 315, ενώ την ίδια στιγμή χρειάζεται δύο συνεχόμενα εύστοχα τρίποντα για να τα κάνει… τέσσερα στη σειρά.

Ο Έι Τζέι Σλότερ χρειάζεται ένα εύστοχο τρίποντο για να φτάσει τα 7 σε ισάριθμα ματς στην Ευρωλίγκα, ενώ έχει σουτάρει 11 εύστοχες συνεχόμενες βολές στον θεσμό, με τον Παππά να έχει 12.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 220.531 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρωτάθλημα με Ρεάλ ο Φώτσης…

Ένας από τους παίκτες που έχουν αγωνιστεί και στις δύο ομάδες είναι ο Αντώνης Φώτσης, ο οποίος μάλιστα έχει κερδίσει με τη φανέλα της «Βασίλισσας» το πρωτάθλημα της σεζόν 2004-2005.

ÖÙÔÓÇÓ/ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÑÅÁË (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2004) / FOTSIS/ OLYMPIAKOS - REAL (EUROLEAGUE 2004)

Ανήκαν στη Ρεάλ, δεν έπαιξαν ποτέ…

Ο Εστεμπάν Μπατίστα, ανήκε στη Ρεάλ, τη σεζόν 2003-2004, όταν οι Μαδριλένοι τον «υπέγραψαν», ωστόσο δόθηκε αμέσως δανεικός στην Ποζουέλο, χωρίς να παίξει ποτέ με τη φανέλα της Ρεάλ.

Ο Νίκος Παππάς, υπέγραψε στη Ρεάλ σε πολύ μικρή ηλικία, ως ένα πρότζεκτ-επένδυση στο μέλλον, αλλά δεν έπαιξε ποτέ ούτε αυτός ποτέ.

 Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.