ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Έχουμε ανεβάσει τον πήχη»

Να στοχεύσει παραπάνω ο Παναθηναϊκός στη βαθμολογία, θέλει ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, όπως δήλωσε μετά το τέλος του ματς στη Nova.

Ανδρεόπουλος: «Έχουμε ανεβάσει τον πήχη»

Αμέσως μετά το 3-1 επί της Κηφισιάς στην Κυψέλη ο τεχνικός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του «τριφυλλιού» τόνισε ότι η ομάδα του έχει ανεβάσει τον πήχη και θέλει να κοιτάξει ψηλότερα, χωρίς να έχει πίεση!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του τριφυλλιού:

«Είναι βαθμοί που έπρεπε να πάρουμε και τους πήραμε. Έχουμε ανεβάσει τον πήχη και θέλουμε να πάμε παραπάνω. Υπάρχουν αντίπαλοι που έχουν πλεονέκτημα συγκριτικά με εμάς αλλά δεν μας προσθέτει πίεση αυτή. Όλα πάνε καλά και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για ό,τι καλύτερο».

Για την εξέλιξη του αγώνα: «Είχαμε μεγάλη νευρικότητα στο πρώτο σετ, κάναμε λάθη και η επίθεση της Κηφισιάς ήταν εξαιρετική. Στη συνέχεια βρήκαμε τα μπλοκ μας, σταματήσαμε 1-2 φορές την Κηφισιά και φέραμε το ματς στα μέτρα μας. Ήταν φυσιολογικό να γυρίσει πιο εύκολα το ματς για τον Παναθηναϊκό».

Για το αν επηρέασε το αποτέλεσμα η απουσία της Κηφισιάς: «Κάθε απουσία μετράει και αναπληρώνεται δύσκολα για κάθε ομάδα. Έχει συμβεί στους περισσότερους. Σε αυτόν τον μαραθώνιο είναι σχεδόν αδύνατο να πας με όλες σου τις δυνάμεις από την αρχή μέχρι το τέλος. Θα έχεις ελλείψεις και τραυματισμούς, είναι λογικό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.