ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σήμερα οι υπογραφές, αισιοδοξία για Πράνιτς

Μπεργκ και Παναθηναϊκός ολοκληρώνουν και τυπικά σήμερα το… deal, με την επέκταση του συμβολαίου του Σουηδού, κατά πάσα πιθανότητα το μεσημέρι. Σε ρυθμούς Ξάνθης… οι «πράσινοι».

Σήμερα οι υπογραφές, αισιοδοξία για Πράνιτς

Μάρκους Μπεργκ και Παναθηναϊκός έχουν συμφωνήσει εδώ και καιρό και σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία επέκτασης του συμβολαίου του Σουηδού άσου μέχρι και το 2018, με τις απολαβές του να ξεπερνούν τις 750.000 μαζί με τα μπόνους.

Κατά πάσα πιθανότητα το μεσημέρι ο Μπεργκ θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι για να βάλει την υπογραφή και να τελειώσει και τυπικά η ιστορία.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι «πράσινοι» μπαίνουν από σήμερα σε ρυθμούς… κυπέλλου και στρέφουν την προσοχή τους στο ματς με την Ξάνθη στη Λεωφόρο, την Πέμπτη (26/1, 19:00).

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.040 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στις «τάξεις» του Παναθηναϊκού επικρατεί αισιοδοξία για συμμετοχή του Ντάνιελ Πράνιτς στο ματς με τους ακρίτες, καθώς το διάστρεμμα το οποίο υπέστη ο Κροάτης στο ματς με την Καλλονή, δεν εμπνέει ανησυχία και οι πιθανότητες να είναι έτοιμος είναι αρκετές.

Δεν συμβαίνει το ίδιο και με την περίπτωση του Κλωναρίδη, ο οποίος πονάει στον μηρό, μετά από χτύπημα που δέχτηκε στο ματς του Σαββάτου και πολύ δύσκολα θα προλάβει.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.